Απόσπασμα από την Συνέντευξη του Κωνσταντίνου Ποδότα συγγραφέα του βιβλίου “Γίνε Πλούσιος Μάθε Πώς”

Από την δική σου εμπειρία και τις επιτυχίες, ποια είναι η πιο πολύτιμη συμβουλή που έχεις να δώσεις για κάποιον που θέλει να πετύχει τους μακροπρόθεσμους ή βραχυπρόθεσμους στόχους του;

Τις γνώσεις και τις ικανότητες για να πετύχεις το στόχο σου, μπορείς να τις αποκτήσεις. Δύο όμως πράγματα πηγάζουν από μέσα μας, και χωρίς αυτά όσα κι αν γνωρίζουμε δεν έχουν αξία:

1. Ποτέ μην το βάζεις κάτω! Το σύμπαν παραδίδεται μπροστά στην επιμονή του ανθρώπου που ακολουθεί το πάθος του.

2. Όλοι ξέρουμε τον τρόπο για να αποκτήσουμε τέλειο σώμα -με συγκεκριμένη διατροφή και γυμναστική-, όμως δεν το έχουμε όλοι. Το ίδιο ισχύει και με την επιτυχία(σε κάθε τομέα: επαγγελματικά, σχέσεις, οικονομικά): Είναι μια πολύ συγκεκριμένη επιστήμη, την οποία έχω αποστάξει στην «Φόρμουλα» (το βιβλίο κυκλοφορεί τον Απρίλιο).Αυτό που χρειάζεται είναι η Αυτοπειθαρχία να την ακολουθήσουμε. Οι επιτυχημένοι έχουν τη συνήθεια να κάνουν αυτό που οι άλλοι δε θέλουν να κάνουν.

konstantinos podotas gine plousios mathe pos

Κι αν αποτύχεις; Πως το ξεπερνάς και μαζεύεις τις δυνάμεις σου για να συνεχίσεις; 

Πριν από όλα πρέπει να έχουμε τον στόχο μας, ένα μεγαλύτερο όραμα για τη ζωή μας. Τότε κάθε εμπόδιο θα φαντάζει μικρό μπροστά του. Ο δρόμος προς την επιτυχία είναι στρωμένος με αποτυχίες, μέχρι να βρούμε τη σωστή απάντηση. Δες το σαν στατιστική, σαν ένα παιχνίδι αριθμών: Όσες περισσότερες προσπάθειες/ αποτυχίες κάνεις τόσο πιο κοντά φτάνεις στην επιτυχία. Αρκεί συνεχώς να βελτιώνεσαι και να αλλάζεις τα λάθη σου. Και με αυτόν τον τρόπο μεγαλώνουμε και προετοιμαζόμαστε για μεγαλύτερα πράγματα. Συνειδητοποίησε πως στη ζωή τελικά όλα γίνονται για κάποιον λόγο, εξυπηρετούν ένα μεγαλύτερο σχέδιο που ίσως δεν αντιλαμβανόμαστε ακόμα.

Διαβάστε ολόκληρο τό άρθρο από την συνέντευξη που έδωσε ο Κωνσταντίνος Ποδότας στο περιοδικό Cosmopolitan ΕΔΩ

Το καινούριο βιβλίο του Κωνσταντίνου Ποδότα έχει τίτλο «Η Φόρμουλα: οι 130 Χρυσοί Νόμοι της Επιτυχίας στη Ζωή» και κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός.


Αξίζεις Ελευθερία.

Αξίζεις Ευτυχία.

Αξίζεις Αφθονία.


Εάν σου άρεσε αυτό το post και το βρήκες βοηθητικό, άφησε το σχόλιο σου και μοιράσου το με τους ανθρώπους που πιστεύεις ότι θα τους ενδιαφέρει, μέσω των κουμπιών Share στα Social Media που θα βρείς κάτω από αυτό το post.
Στην επιτυχία σου!
Ηλίας Γρατσίας
elias gratsias blog photo new
Συνδεθείτε μαζί μου στα Social Media 
facebook button 2  twitter button  linkedin button  you tube  pinterest button   blog 2
Friend me at skype: elias.gratsias
E-mail me at: ilias_dn@yahoo.gr

Fan Page 1  elias gratsias like us on facebook

Fan Page 2  like us on facebook 2