Βιοσυντονισμός – DETA ELIS – Οι παρενέργειες των φαρμάκων – Ιατρικό Συνέδριο 2012

Βιοσυντονισμός – DETA ELIS – Οι παρενέργειες των φαρμάκων – Ιατρικό Συνέδριο 2012 

Ο ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ είναι μία αναγνωρισμένη, σε πολλές χώρες, διαγνωστική και θεραπευτική επιστημονική μέθοδος με καταπληκτικά και μετρήσιμα αποτελέσματα, σε χρόνιες αλλά και σε οξείες παθήσεις (νοσήματα καρδιαγγειακού συστήματος, ενδοκρινικές διαταραχές, παθήσεις των νεφρών, ουρολογικές παθήσεις, γυναικολογικές παθήσεις, πονοκεφάλους διαφόρων προελεύσεων, γαστρεντερικές ασθένειες, προστατίτιδα, σακχαρώδη διαβήτη, ιογενή υπατίτιδα, αρθρίτιδα, ρευματοειδή αρθρίτιδα, οστεοχόνδρωση, έρπη, HPV κονδυλώματα, παιδική εγκεφαλική παράλυση, γλαύκωμα, ρύθμιση σακχάρου, πέτρες στην χολή (χολολιθίαση), πέτρες στα νεφρά, καταρράκτη, περιοδοντίτιδα … και πολλές άλλες ασθένειες).

Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να ακούσετε τις εμπειρίες 11 ιατρών από την Ρωσία, για τα αποτελέσματα που είχανε σε ασθενείς τους, με τις φορητές συσκευές βιοσυντονισμού της εταιρίας Deta Elis.

Με την μέθοδο του βιοσυντονισμού μπορούμε να πετύχουμε
α) Αποτελεσματική διάγνωση μέχρι και 98%, με στόχο την ανακάλυψη και την αντιμετώπιση της αιτίας μίας ασθένειας
β) Αντιμετώπιση και εξάλειψη της αιτίας και όχι μόνο του συμπτώματος μίας ασθένειας
γ) Πρόληψη, Βαθιά Κυταρρική Αποτοξίνωση, Απομάκρυνση βαρέων μετάλλων κ.α.

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Για περισσότερες πληροφορίες για τον βιοσυντονισμό και για τις φορητές συσκευές βιοσυντονισμού της εταιρίας DETA ELIS: http://egratsiasdetaelis.weebly.com/ ή http://www.deta-elis-health.gr/

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να παρακολουθήσετε το βίντεο από το Ιατρικό Συνέδριο της εταιρίας DETA ELIS στη Ρωσία με τίτλο: “Οι παρενέργειες των φαρμάκων”

DETA ELIS - VIOSINTONISMOS

Οι φορητές συσκευές βιοσυντονισμού της εταιρίας DETA ELIS έχουνε βραβευθεί με 4 χρυσά μετάλλια από το Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας, από την Φυσική Ακαδημία Θετικών Επιστημών της Ρωσίας και από άλλους επίσημους φορείς.

Πάνω από 100 κλινικές μελέτες οι οποίες έχουν διεξαχθεί τα τελευταία 20 χρόνια, σε πάνω από 48 δημόσιες και ιδιωτικές κλινικές στη Ρωσία, αποδεικνύουν τα εντυπωσιακά αποτελέσματα των συσκευών στην διάγνωση και στην αντιμετώπιση διαφόρων ειδών χρόνιων και οξέων νοσημάτων.

Οι φορητές συσκευές βιοσυντονισμού της εταιρίας DETA ELIS μπορούν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία χωρίς να βλάπτουν τους περιβάλλοντες ιστούς και όργανα τους ακόλουθους τύπους μικροοργανισμών:

Ιούς (105 είδη)

Βακτήρια (91 είδη)

Μύκητες (61 είδη)

Πρωτόζωα (31 είδη)

Έλμινθες (33 είδη)

Οι φορητές συσκευές βιοσυντονισμού της εταιρίας DETA ELIS είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι αντιμετωπίζουν με επιτυχία: νοσήματα καρδιαγγειακού συστήματος, ενδοκρινικές διαταραχές, παθήσεις των νεφρών, ουρολογικές παθήσεις, γυναικολογικές παθήσεις, πονοκεφάλους διαφόρων προελεύσεων, γαστρεντερικές ασθένειες… και πολλές άλλες ασθένειες.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον βιοσυντονισμό και για τις φορητές συσκευές βιοσυντονισμού της εταιρίας DETA ELIS: http://egratsiasdetaelis.weebly.com/ ή http://www.deta-elis-health.gr/

Η εταιρία DETA ELIS έχει επίσης δημιουργήσει και την συσκευή DETA COSMO η οποία ειδικεύεται στον τομέα της αισθητικής. Η συσκευή DETA COSMO έχει αντιγηραντική δράση, έχει καταπληκτικά και άμεσα αποτελέσματα στην λείανση ρυτίδων, είναι ιδανική για φυσικό λίφτινγκ, ενεργοποιεί τις στήλες του κολλαγόνου και της ελαστίνης, δίνει λάμψη και αναζωογονεί. Βοηθάει επίσης στην αντιμετώπιση των πανάδων, της ακμής αλλά ακόμη και προβλημάτων όπως η κυταρρίτιδα.

Εκτός από τα προγράμματα τα οποία αφορούν την αισθητική, η συσκευή DETA COSMO έχει και προγράμματα τα οποία ρυθμίζουν την σωστή λειτουργία του εντέρου, του θυροειδή, του στομάχου, του συκωτιού, των νεφρών, του παγκρέατος κ.α. σημαντικών και βασικών λειτουργιών του οργανισμού. Επίσης έχει και ένα πρόγραμμα το οποίο βελτιώνει όλα τα προβλήματα τα οποία έχουν σχέση με την όραση (μυωπία, πρεσβυωπία κ.α.) κατά 70%.

Τις φορητές συσκευές βιοσυντονισμού της εταιρίας DETA ELIS μπορείτε να τις προμηθευτείτε μόνο από Ανεξάρτητους Συνεργάτες.

Εάν θέλετε μπορείτε να γίνετε και εσείς Ανεξάρτητος Συνεργάτης της εταιρίας DETA ELIS, και να κερδίζετε χρήματα από την συμμετοχή σας στην εξάπλωσή των ατομικών φορητών συσκευών στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον υπόλοιπο κόσμο, πατώντας ΕΔΩ και συμπληρώνοντας την φόρμα ενδιαφέροντος συνεργασίας

Για περισσότερες πληροφορίες για τον βιοσυντονισμό και για τις φορητές συσκευές βιοσυντονισμού της εταιρίας DETA ELIS: http://egratsiasdetaelis.weebly.com/ ή http://www.deta-elis-health.gr/

                                                                                                                                                      
Εάν σου άρεσε αυτό το post και το βρήκες βοηθητικό, μοιράσου το με τους ανθρώπους που πιστεύεις ότι θα τους ενδιαφέρει, μέσω των κουμπιών Share στα Social Media που θα βρείς κάτω από αυτό το post.
Για μία καλύτερη υγεία, για μία καλύτερη ζωή!
Ηλίας Γρατσίας
Click here to Friend me at Facebook: Elias Gratsias 
Τηλ. (+30) 6948879287
skype: elias.gratsias
www.eliasgratsias.com