Η άγνωστη δράση των παρασίτων μέσα στον οργανισμό μας και οι επιπτώσεις της στην υγεία μας (βίντεο 10 λεπτών)

Η άγνωστη δράση των παρασίτων μέσα στον οργανισμό μας και οι επιπτώσεις της στην υγεία μας (βίντεο 10 λεπτών)

Το παρακάτω βίντεο είναι ενημερωτικό και προσφέρει πολλές γνώσεις όσον αφορά την υγεία μας και την ΑΓΝΩΣΤΗ δράση των παρασίτων μέσα στον οργανισμό μας.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, λανθασμένα νομίζουμε ότι τα παράσιτα ζούνε μόνο μέσα στο έντερό μας. Τα παράσιτα μεταναστεύουν και σε άλλα ζωτικά όργανα και μας δημιουργούν διάφορες οξείες και χρόνιες ασθένειες (από μία απλή κόπωση και κακή διάθεση, έως και βαριές ανίατες ασθένειες οι οποίες μπορούν να επιφέρουν σταδιακά ακόμη και τον θάνατο).

Μήπως έχει έρθει η ώρα να δώσουμε περισσότερη σημασία σε αυτούς τους μικροσκοπικούς εχθρούς που ζούνε μέσα μας, τις περισσότερες φορές εν αγνοία μας;

Στο παρακάτω βίντεο θα ανακαλύψετε ότι οι κλασικές μέθοδοι διάγνωσης, αδυνατούν και καθυστερούν να εντοπίσουν τα παράσιτα όταν αυτά κατοικούν μέσα σε ζωτικά μας όργανα.

Μία από τις πιο σύγχρονες ιατρικές μεθόδους (στην Ρωσία χρησιμοποιείται στα δημόσια νοσοκομεία) για την εύρεση των παρασίτων που ζούνε στον ανθρώπινο οργανισμό, (από την αρχή – αρχή της ύπαρξης τους μέσα σε αυτόν και σε οποιοδήποτε σημείο του οργανισμού), είναι το τεστ βιοσυντονισμού (VRT test, τεστ συχνοτήτων).

Με το το τεστ βιοσυντονισμού  (VRT test), όπως θα δείτε και προς το τέλος του βίντεο,  μπορείτε να ανακαλύψετε έγκαιρα την ύπαρξη των μικρών αυτών και ύπουλων εχθρών, που πιθανόν να ζούνε μέσα στον οργανισμό σας, και να σας προκαλούνε διάφορα συμπτώματα (κόπωση, κακή διάθεση, αλλεργίες, αυπνίες, άγχος, χρόνια νοσήματα κ.α.), τα οποία σας εμποδίζουν να απολαύσετε μία υγιή και γεμάτη ευεξία ζωή.

Αποκτώντας μία φορητή συσκευή βιοσυντονισμού (σε μέγεθος κινητού τηλεφώνου) μπορείτε να απαλλαχθείτε από τα παράσιτα, να κάνετε βαθιές κυτταρικές αποτοξινώσεις, να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα, να απομακρύνετε βλαβερά βαρέα μέταλλα από τον οργανισμό σας (κάδμιο, μόλυβδο, υδράργυρο κ.α.) και να επαναρρυθμίσετε τα όργανα σας να λειτουργούν όπως ενός μικρού και υγιέστατου παιδιού.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον Βιοσυντονισμό ή για να κλείσετε ένα ραντεβού για να κάνετε ένα τεστ βιοσυντονισμού πατήστε ΕΔΩ

deta elis virus

Για να παρακολουθήσετε παρουσίαση για την μέθοδο του βιοσυντονισμού από τον ακαδημαϊκό, εφευρέτη, ιατρό, φυσικό επιστήμονα και ιδρυτή της τεχνολογίας Deta Elis, Σεργκέι Κονοπλόφ (Serghei Konoplev) πατήστε ΕΔΩ


Αξίζεις Ελευθερία.

Αξίζεις Ευτυχία.

Αξίζεις Αφθονία.


Εάν σου άρεσε αυτό το post και το βρήκες βοηθητικό, μοιράσου το με τους ανθρώπους που πιστεύεις ότι θα τους ενδιαφέρει, μέσω των κουμπιών Share στα Social Media που θα βρείς κάτω από αυτό το post.
Εάν θέλεις να λαμβάνεις απευθείας στο e-mail σου παρόμοια posts, άρθρα και βίντεο τα οποία θα βοηθάνε εσένα και την ομάδα σου στην προσωπική σου ανάπτυξη και στην  ανάπτυξη της επιχείρησής σου, πάτησε στο μπάνερ πάνω δεξιά και εγγράψου στο newsletter του blog. Από εκεί θα μπορέσεις να κάνεις download τον ΔΩΡΕΑΝ ΟΔΗΓΟ με τίτλο: “15 Διαφορετικές Μέθοδοι Εύρεσης Νέων Υποψηφίων” για την Δικτυακού Μάρκετινγκ επιχείρησή σου.
Συνδέσου μαζί μου στα Social Media (Facebook, Twitter, You Tube, LinkedIn, Pinterest) μέσω των κουμπιών που θα βρεις παρακάτω, και κάνε like στις fanpage που διατηρώ στο facebook για να λαμβάνεις περισσότερες ενημερώσεις και χρήσιμες πληροφορίες από εμένα μέσω και αυτών των Μέσων Κοινωνική Δικτύωσης
Στην επιτυχία σου!
Ηλίας Γρατσίας
elias gratsias blog photo new
Συνδεθείτε μαζί μου στα Social Media 
facebook button 2  twitter button  linkedin button  you tube  pinterest button   blog 2
Friend me at skype: elias.gratsias
E-mail me at: ilias_dn@yahoo.gr

Fan Page 1  elias gratsias like us on facebook

Fan Page 2  like us on facebook 2