Η γνώση είναι δύναμη! – Η επιτυχία είναι προϊόν υλοποιημένης γνώσης και συσσωρευμένης εμπειρίας

Το νέο βιβλίο “MLM Secrets”, Τόμος 2 από τον Άκη Αγγελάκη

Χωρίς δράση βέβαια, η γνώση είναι άχρηστη. Αυτό να μην το ξεχνάμε. Δεν είμαστε ακαδημαϊκοί. Δικτυωτές είμαστε και διψάμε για περιπέτεια και για αποτελέσματα όπως άλλωστε και κάθε Ελεύθερος Επαγγελματίας! Αλλιώς το κλείσαμε το μαγαζί! 🙂

Αν κάτι μου δίνει πολύ μεγάλη ικανοποίηση ως επαγγελματία Δικτυωτή, είναι ότι, όσα χρήματα έχω επενδύσει (όχι χαλάσει), στο να γίνω καλύτερος στην δουλειά μου, όπως οφείλει κάθε επαγγελματίας οποιοδήποτε και να είναι το αντικείμενό του, μου έχουν επιστραφεί πολλαπλάσια 🙂

Το αγαπημένο μου ρητό; “Γηράσκω αεί διδασκόμενος” και το αγαπημένο μου ποιήμα: “Η Ιθάκη”.

Η επόμενη αγορά μου, γιατί τώρα έχω μαζέψει πολύ αδιάβαστο υλικό που θέλω να τελειώσω, θα είναι τα 2 βιβλία του Άκη Αγγελάκη με τίτλο: “MLM Secrets”.

Υπάρχουν 2 τόμοι. Θα ξεκινήσω με τον 1ο και μόλις τον τελειώσω θα προχωρήσω και στον 2ο.

mlm secrets akis aggelakis     mlm secrets akis aggelakis tomos 2

Κάθε φορά που αγοράζω ένα καινούριο βιβλίο πάντα ανυπομονώ να δω τι καινούριο θα μάθω! Γιατί ακόμη και από μία μόνο καινούρια πρόταση να μάθω, από ένα ολόκληρο βιβλίο 300 σελίδων, κάτι που δεν το γνώριζα, αυτό το κάτι, μπορεί να μου ξεκλειδώσει μία πόρτα η οποία θα με πάει χιλιόμετρα μακριά, και θα μου επιστρέψει πολλαπλά σε εισόδημα, τον χρόνο και τα χρήματα που διέθεσα, για να επενδύσω σε αυτό το βιβλίο. Είτε πρόκειται για σεμινάριο. Είτε για βιβλίο.

Σήμερα μιλούσα με μία leader από άλλη εταιρία και μου είπε ότι αγόρασε και διάβασε 20 βιβλία για το Δικτυακό Μάρκετινγκ αυτό το καλοκαίρι. Πολύ χάρηκα! Μπράβο σου Βίκυ! Με τέτοια νοοτροπία θα φτάσεις πολύ ψηλά!!!


Αξίζεις Ελευθερία.

Αξίζεις Ευτυχία.

Αξίζεις Αφθονία.


Εάν σου άρεσε αυτό το post και το βρήκες βοηθητικό, άφησε το σχόλιο σου και μοιράσου το με τους ανθρώπους που πιστεύεις ότι θα τους ενδιαφέρει, μέσω των κουμπιών Share στα Social Media που θα βρείς κάτω από αυτό το post.
Στην επιτυχία σου και στην αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής σου!
Ηλίας Γρατσίας
elias gratsias blog photo new
Συνδεθείτε μαζί μου στα Social Media 
facebook button 2  twitter button  linkedin button  you tube  pinterest button   blog 2
Friend me at skype: elias.gratsias
E-mail me at: ilias_dn@yahoo.gr

Fan Page 1  elias gratsias like us on facebook

Fan Page 2  like us on facebook 2