Οι κερδοφόρες επιχειρήσεις δεν χτίζονται κυνηγώντας ανθρώπους. Οι κερδοφόρες επιχειρήσεις χτίζονται επιλέγοντας ανθρώπους.

Διακτυακό Μάρκετινγκ - κερδοφόρες επιχειρήσεις

Οι κερδοφόρες επιχειρήσεις δεν χτίζονται κυνηγώντας ανθρώπους. Οι κερδοφόρες επιχειρήσεις χτίζονται επιλέγοντας ανθρώπους.

Αν πραγματικά θέλεις να δημιουργήσεις μία από τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις και να αποκτήσεις την πλήρη οικονομική σου ελευθερία μέσα σε 3-5 χρόνια, χρειάζεται να βρεις τους κατάλληλους ανθρώπους οι οποίοι να έχουν τα 3 παρακάτω απαραίτητα χαρακτηριστικά:

1) Να έχουν συγκεκριμένους στόχους και να τους έχουν γράψει. Να ξέρουν πολύ καλά που βρίσκονται αυτήν την στιγμή, που θέλουν να πάνε και πότε θέλουν να πάνε. Όλα γραπτά.

Π.χ. Αυτήν την στιγμή χρωστάω 70.000 ευρώ και αυτό συμβαίνει από λάθος επιλογές που έκανα στο παρελθόν. Αλλάζω λοιπόν συνήθειες και νοοτροπία. Έχω δημιουργήσει ένα πλάνο 3 χρόνων για να ξεχρεώσω και να έχω και κέρδος άλλα 100.000 ευρώ. Θα εφαρμόζω αυτό το πλάνο καθημερινά. Δεν θα βρίσκω συνέχεια δικαιολογίες. Σε 3 χρόνια θα έχω πετύχει αυτόν τον στόχο μου και μετά θα θέσω έναν επόμενο. Είμαι διατεθιμμένος να θυσιάσω τις διακοπές μου, την καλοπέρασή μου και ότι άλλο χρειαστεί για 3 χρόνια μέχρι να πετύχω τον στόχο μου. Και μετά μπορώ να επιστρέψω να κάνω την κανονική μου ζωή, ελεύθερος και ευτυχισμένος. (αυτό που μόλις διαβάσατε είναι η δική μου δήλωση δέσμευσης 🙂 )

2) Να δεσμευτούν με τον εαυτό τους και με τον περιγυρό τους ότι θα πετύχουν αυτούς τους στόχους

3) Να είναι διατεθιμμένοι να εφαρμόσουν αυτά που λένε και όχι να μένουν στα λόγια. Η οποιαδήποτε επιτυχία σε οποιονδήποτε τομέα χρειάζεται χρόνο, συνέπεια και καθημερινή εφαρμογή ενός ατομικού πλάνου δράσης. (ας είναι και 2 ωρών απασχόλησης/ημέρα). 

Τα μεγάλα αποτελέσματα είναι και αργά αποτελέσματα. Έρχονται από την διάρκεια και την συνέπεια και όχι από γρήγορες διαδικασίες.
Τα γρήγορα αποτελέσματα ξεφουσκώνουν, δεν έχουν διάρκεια. Η αλλαγή νοοτροπίας και στάσης είναι πιο σημαντική από όλα, αποτελεί όμως μία αργή διαδικασία η οποία όμως φέρνει αποτελέσματα τα οποία διαρκούν για πολλά χρόνια. 
Π.χ. Μπορεί κάποιος να κερδίσει 1.000.000.000 ευρώ στο λαχείο και σε 3 χρόνια να είναι πάλι φτωχός. Και αυτό γιατί δεν άλλαξε νοοτροπία. Δεν πέρασε από τις απαραίτητες εσωτερικές διεργασίες οι οποίες φέρνουν τον πλούτο στη ζωή. Όχι ως δια μαγείας. Αλλά ως γνώση και εφαρμογή αυτής της γνώσης.
Π.χ. Αν κάποιος πάρει ένα μαγικό χάπι και χάσει 10 κιλά μέσα σε μία ημέρα αν δεν αλλάξει διατροφικές συνήθειες σε 10 ημέρες το πολύ θα τα έχει ξαναπάρει. Μόνο αν αλλάξει νοοτροπία θα χάσει αυτά τα κιλά για πάντα.

Αν βρεις 2-10 τέτοιους ανθρώπους, τους εκπαιδεύσεις και τους μάθεις πώς να να χτίζουν τη δική τους Δικτυακού Μάρκετινγκ επιχείρησή τους και πώς να εκπαιδεύουν τους δικούς τους συνεργάτες από μόνοι τους, τότε ΝΑΙ έχεις προοπτικές να αποκτήσεις παθητική ροή εισοδήματος και άφθονο ελεύθερο χρόνο.

Οι επιχειρήσεις δεν χτίζονται κυνηγώντας ανθρώπους. Οι επιχειρήσεις χτίζονται επιλέγοντας ανθρώπους

Δεν θέλεις για συνεργάτη σου όποιον και όποιον. Όπως σε κάθε επιχείρηση, έτσι και στο Δικτυακό Μάρκετινγκ, το ανθρώπινο δυναμικό από το οποίο αποτελείται η επιχείρησή σου και η ποιότητα της εκπαίδευσης που θα λάβει αυτό το ανθρώπινο δυναμικό είναι αυτό που θα κρίνει το αποτέλεσμα της επιχείρησής σου.


Αξίζεις Ελευθερία.

Αξίζεις Ευτυχία.

Αξίζεις Αφθονία.


Εάν σου άρεσε αυτό το post και το βρήκες βοηθητικό, άφησε το σχόλιο σου (με ενδιαφέρει η γνώμη σου) και μοιράσου το με τους ανθρώπους που πιστεύεις ότι θα τους ενδιαφέρει, μέσω των κουμπιών Share στα Social Media που θα βρείς κάτω από αυτό το post.
Στην επιτυχία σου και στην αφθονία σου!
Και μην ξεχάσεις να σκέφτεσαι έξω από το “πλαίσιο” 🙂
Ηλίας Γρατσίας
elias gratsias blog photo new
Συνδεθείτε μαζί μου στα Social Media 
facebook button 2  twitter button  linkedin button  you tube  pinterest button   blog 2
Friend me at skype: elias.gratsias
E-mail me at: ilias_dn@yahoo.gr

Fan Page 1  elias gratsias like us on facebook

Fan Page 2  like us on facebook 2

This entry was posted in ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ and tagged on by .

About ilias_dn@yahoo.gr

Ονομάζομαι Ηλίας Γρατσίας και είμαι παθιασμένος Δικτυωτής. Δουλειά μου είναι να βοηθάω, να καθοδηγώ και να δείχνω τον τρόπο, σε όσους θέλουν να αποκτήσουν οικονομική ελευθερία και αυτοδιαχείριση της ζωής τους και του χρόνου τους, μέσω του καταπληκτικού και πολύ δυναμικού επαγγελματικού οχήματος, που ονομάζεται ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. Σου εύχομαι καλή περιήγηση στο BLOG μου, και εύχομαι το υλικό που θα βρεις εδώ, να σε βοηθήσει στην εξέλιξη σου, ως άνθρωπο και ως επαγγελματία. Για οτιδήποτε χρειαστείς, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου, μέσω των πολλαπλών τρόπων επικοινωνίας, που θα βρεις σε αυτό εδώ το BLOG