Οι οικονομικές δυσχέρειες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι οφείλονται τις περισσότερες φορές …

Οι οικονομικές δυσχέρειες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι οφείλονται τις περισσότερες φορές …

“Οι οικονομικές δυσχέρειες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι οφείλονται τις περισσότερες φορές στο γεγονός ότι εργάζονται μία ολόκληρη ζωή για άλλους. Είναι πολύ εκείνοι που στο τέλος της επαγγελματικής τους ζωής θα βρεθούν με άδεια χέρια.”
“Δουλεύετε για κάποιον άλλον. Οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν δουλεύουν για έναν μισθό, κάνουν τους εργοδότες τους, ή τους μετόχους πλουσιότερους. Οι προσπάθειες και η επιτυχία σας θα συμβάλουν στην επιτυχία και στη συνταξιοδότηση του ιδιοκτήτη της επιχείρησης.”
 Από το βιβλίο “Πλούσιος Μπαμπάς, Φτωχός Μπαμπάς” του Robert Kiyosaki – Εκδόσεις “Κλειδάριθμος”
working for others
Εάν σου άρεσε αυτό το post και το βρήκες βοηθητικό, μοιράσου το με τους ανθρώπους που πιστεύεις ότι θα τους ενδιαφέρει, μέσω των κουμπιών Share στα Social Media που θα βρείς κάτω από αυτό το post.
Εάν θέλεις να λαμβάνεις απευθείας στο e-mail σου παρόμοια posts, άρθρα και βίντεο τα οποία θα βοηθάνε εσένα και την ομάδα σου στην προσωπική σου ανάπτυξη και στην  ανάπτυξη της επιχείρησής σου, πάτησε στο μπάνερ πάνω δεξιά και εγγράψου στο newsletter του blog. Από εκεί θα μπορέσεις να κάνεις download τον ΔΩΡΕΑΝ ΟΔΗΓΟ με τίτλο: “15 Διαφορετικές Μέθοδοι Εύρεσης Νέων Υποψηφίων” για την Δικτυακού Μάρκετινγκ επιχείρησή σου.Συνδέσου μαζί μου στα Social Media (Facebook, Twitter, You Tube, LinkedIn, Pinterest) μέσω των κουμπιών που θα βρεις στην δεξιά μπάρα του blog, και κάνε like στις fanpage (δεξιά μπάρα) που διατηρώ στο facebook για να λαμβάνεις περισσότερες ενημερώσεις και χρήσιμες πληροφορίες από εμένα μέσω και αυτών των  Μέσων Κοινωνική Δικτύωσης

Στην επιτυχία σου!

Ηλίας Γρατσίας

Click here to Friend me at Facebook: Elias Gratsias

Τηλ. (+30) 6948879287

skype: elias.gratsias

www.eliasgratsias.com

Like my Fanpages: https://www.facebook.com/EliasGratsiasPersonalDevelopment

https://www.facebook.com/EliasGratsiasMlmEducationSupportCentre