Η συμβουλή της εβδομάδας με τον Μανώλη Ισχάκη

Η συμβουλή της εβδομάδας με τον Μανώλη Ισχάκη

Ο Μανώλης Ισχάκης είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει αφιερώσει την ζωή του στην εκπαίδευση και στην προσωπική ανάπτυξη, και έχει βάλει ως στόχο του να βοηθήσει όσο περισσότερους ανθρώπους μπορεί, να ξεπεράσουν τους φόβους τους και τα εμπόδιά τους, ώστε να μπορέσουν να πετύχουν αυτό που θέλουν στη ζωή τους.

Παρακολουθήστε το βίντεο με τη συμβουλή του Μανώλη πάνω στο πώς μπορεί η Αθηνά, να αναπτύξει το θάρρος της πατώντας πάνω στην παρακάτω εικόνα

simvouli_tis_evdomadas_isxakis_1

Περισσότερες πληροφορίες για τον Μανώλη και για τις δραστηριότητές του θα βρείτε στο site του www.manolisisxakis.gr 


Εάν σου άρεσε αυτό το post και το βρήκες βοηθητικό, μοιράσου το με τους ανθρώπους που πιστεύεις ότι θα τους ενδιαφέρει, μέσω των κουμπιών Share στα Social Media που θα βρείς κάτω από αυτό το post.
Εάν θέλεις να λαμβάνεις απευθείας στο e-mail σου παρόμοια posts, άρθρα και βίντεο τα οποία θα βοηθάνε εσένα και την ομάδα σου στην προσωπική σου ανάπτυξη και στην  ανάπτυξη της επιχείρησής σου, πάτησε στο μπάνερ πάνω δεξιά και εγγράψου στο newsletter του blog. Από εκεί θα μπορέσεις να κάνεις download τον ΔΩΡΕΑΝ ΟΔΗΓΟ με τίτλο: “15 Διαφορετικές Μέθοδοι Εύρεσης Νέων Υποψηφίων” για την Δικτυακού Μάρκετινγκ επιχείρησή σου.
Συνδέσου μαζί μου στα Social Media (Facebook, Twitter, You Tube, LinkedIn, Pinterest) μέσω των κουμπιών που θα βρεις στην δεξιά μπάρα του blog, και κάνε like στις fanpage (δεξιά μπάρα) που διατηρώ στο facebook για να λαμβάνεις περισσότερες ενημερώσεις και χρήσιμες πληροφορίες από εμένα μέσω και αυτών των Μέσων Κοινωνική Δικτύωσης
Στην επιτυχία σου!
Ηλίας Γρατσίας
Click here to Friend me at Facebook: Elias Gratsias 
Τηλ. (+30) 6948879287
skype: elias.gratsias
www.eliasgratsias.com
Like my Fanpages: 
https://www.facebook.com/EliasGratsiasPersonalDevelopment
https://www.facebook.com/EliasGratsiasMlmEducationSupportCentre