Λίφτινγκ με μόνο μία εφαρμογή της συσκευής DeVita Cosmo (Deta Cosmo)

Deta Elis Devita Cosmo

Λίφτινγκ με μόνο μία εφαρμογή της συσκευής DeVita Cosmo (Deta Cosmo)

Λίφτινγκ με μόνο μία εφαρμογή της συσκευής DeVita Cosmo (Deta Cosmo)

Στην παραπάνω εικόνα, φαίνεται πολύ καθαρά το λίφτινγκ στο πρόσωπο της Κικίς. Παρ’ ότι  η Κικί έχει ένα πολύ καλοδιατηρημένο και “αφράτο” πρόσωπο με ελάχιστες ρυτίδες και “σπασίματα”, έμεινε έκπληκτη από το λίφτινγκ αποτέλεσμα και από την φρεσκάδα που είδε στο πρόσωπό της, μετά από την μόλις 20 λεπτών κβαντική θεραπεία με τη συσκευή DeVita Cosmo (Deta Cosmo) της εταιρίας Deta Elis. Η εφαρμογή έγινε στην αριστερή πλευρά του προσώπου της.

Παρατηρείστε πώς έχει ανορθωθεί η αριστερή πλευρά σε σύγκριση με την δεξιά πλευρά. Πώς έχει γεμίσει με κολλαγόνο. Πώς έχει ζωντανέψει. Πώς έχει “φουσκώσει”. Και όλα αυτά με εντελώς φυσικό τρόπο. Το καταπληκτικό αυτό αποτέλεσμα οφείλεται στις ειδικές συχνότητες τις οποίες στέλνει το κβαντικό εξάρτημα τις συσκευής στο χόριο, οι οποίες ενεργοποιούν και ανορθώνουν τις στήλες κολλαγόνου και ελαστίνης του προσώπου.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την συσκευή μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

Για να ρωτήσετε ότι θέλετε ή για να προμηθευτείτε την συσκευή DeVita Cosmo (Deta Cosmo) επικοινωνήστε μαζί μου στο τηλ. (+30) 6948879287 ή επικοινωνείστε μαζί μου με έναν από τους διαδικτυακούς τρόπους (Social Media, Facebook κ.α.) που θα βρείτε εδώ στο blog μου.

Deta Elis Devita Cosmo

This entry was posted in ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ and tagged , , , on by .

About [email protected]

Ονομάζομαι Ηλίας Γρατσίας και είμαι παθιασμένος Δικτυωτής. Δουλειά μου είναι να βοηθάω, να καθοδηγώ και να δείχνω τον τρόπο, σε όσους θέλουν να αποκτήσουν οικονομική ελευθερία και αυτοδιαχείριση της ζωής τους και του χρόνου τους, μέσω του καταπληκτικού και πολύ δυναμικού επαγγελματικού οχήματος, που ονομάζεται ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. Σου εύχομαι καλή περιήγηση στο BLOG μου, και εύχομαι το υλικό που θα βρεις εδώ, να σε βοηθήσει στην εξέλιξη σου, ως άνθρωπο και ως επαγγελματία. Για οτιδήποτε χρειαστείς, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου, μέσω των πολλαπλών τρόπων επικοινωνίας, που θα βρεις σε αυτό εδώ το BLOG