Να είσαι ανοιχτός/η προς την ανεξάντλητη και συνεχόμενη ευεργεσία του Σύμπαντος

Να είσαι ανοιχτός/η προς την ανεξάντλητη και συνεχόμενη ευεργεσία του Σύμπαντος

“Σε ότι συγκεντρώνεις την προσοχή σου αυτό αυξάνεται. Γι αυτό μην σκέφτεσαι τους ανεξόφλητους λογαριασμούς σου. Αν συγκεντρώσεις την σκέψη σου στα  χρέη και σε όσα σου λείπουν , τότε να είσαι σίγουρος πως θα δημιουργήσεις ακόμη περισσότερα.”

“Στο Σύμπαν υπάρχει ένα ανεξάντλητο απόθεμα. Και χρειάζεται να αρχίσεις να το πιστεύεις αυτό. Νιώσε ευγνωμοσύνη για όσα ήδη έχεις και θα αντιληφθείς γρήγορα πως ολοένα θα πληθαίνουν.”

“Το μόνο που μας περιορίζει είναι οι δικές μας ανασταλτικές πεποιθήσεις. Εσένα ποιά πεποίθηση σε περιορίζει;”

“Βεβαιώσου τώρα πως δεν απορρίπτεις την ευημερία. Αν σου κάνουν δώρο να το δεχτείς ευγενικά. Χαμογέλασε και πες απλά “Ευχαριστώ”. Μ’ αυτόν τον τρόπο δείχνεις στο σύμπαν πως είσαι έτοιμος να δεχτείς την αμοιβή σου.”

Λέγε από μέσα σου καθημερινά όσο περισσότερες φορές θέλεις: “Επιθυμώ να αλλάξω”. “Επιθυμώ να απελευθερώσω τις παλιές περιοριστικές μου πεποιθήσεις”. “Είμαι ανοικτός και δεκτικός στις καινούριες λεωφόρους εισοδήματος”

Από το βιβλίο “Μεταμορφώστε τη ζωή σας” της Louise L. Hay – Εκδόσεις “Η Δυναμική της Επιτυχίας”

Εάν σου άρεσε αυτό το post και το βρήκες βοηθητικό, μοιράσου το με τους ανθρώπους που πιστεύεις ότι θα τους ενδιαφέρει, μέσω των κουμπιών Share στα Social Media που θα βρείς κάτω από αυτό το post.

Εάν θέλεις να λαμβάνεις απευθείας στο e-mail σου παρόμοια posts, άρθρα και βίντεο τα οποία θα βοηθάνε εσένα και την ομάδα σου στην προσωπική σου ανάπτυξη και στην  ανάπτυξη της επιχείρησής σου, πάτησε στο μπάνερ πάνω δεξιά και εγγράψου στο newsletter του blog. Από εκεί θα μπορέσεις να κάνεις download τον ΔΩΡΕΑΝ ΟΔΗΓΟ με τίτλο: “15 Διαφορετικές Μέθοδοι Εύρεσης Νέων Υποψηφίων” για την Δικτυακού Μάρκετινγκ επιχείρησή σου.

Συνδέσου μαζί μου στα Social Media (Facebook, Twitter, You Tube, LinkedIn, Pinterest) μέσω των κουμπιών που θα βρεις στην δεξιά μπάρα του blog, και κάνε like στις fanpage (δεξιά μπάρα) που διατηρώ στο facebook για να λαμβάνεις περισσότερες ενημερώσεις και χρήσιμες πληροφορίες από εμένα μέσω και αυτών των  Μέσων Κοινωνική Δικτύωσης

Στην επιτυχία σου!

Ηλίας Γρατσίας

Click here to Friend me at Facebook: Elias Gratsias

Τηλ. (+30) 6948879287

skype: elias.gratsias

www.eliasgratsias.com

Like my Fanpages: https://www.facebook.com/EliasGratsiasPersonalDevelopment

https://www.facebook.com/EliasGratsiasMlmEducationSupportCentre