Πώς να εξηγήσετε το Δικτυακό Μάρκετινγκ σε έναν Επιχειρηματία ή σε ένα Επιτυχημένο Ακριβοπληρωμένο Μισθωτό Στέλεχος κάποιας εταιρίας

Στο παρακάτω βίντεο θα αποκτήσετε πρόσβαση στην βασική επιχειρηματολογία που μας φέρνει σε πλεονεκτική θέση σε οποιοδήποτε ραντεβού κάνουμε με έναν επιτυχημένο επιχειρηματία ή με ένα επιτυχημένο και ακριβοπληρωμένο μισθωτό στέλεχος κάποιας εταιρίας.

Συνοπτικά αναφέρω …

Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας πλην μερικών εξαιρέσεων έχει πολύ χρήμα, αλλά δεν έχει χρόνο και ηρεμία για να το απολαύσει, το δε ακριβοπληρωμένο στέλεχος επιχειρήσεων μπορεί να βρεθεί από την μία ημέρα στην άλλη ξεκρέμαστος στον δρόμο και άνεργος, να ψάχνει για μία οποιαδήποτε δουλειά με οποιονδήποτε μισθό. Και ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος.

Γιατί όσο είμαστε νέοι, οι επιχειρήσεις μας θέλουν και μας χρειάζονται, αλλά όσο περνάνε τα χρόνια και εμείς δικαιούμαστε περισσότερα χρήματα, δεν μας θέλουν πια (τους κοστίζουμε ακριβά), και είναι πολύ πιο δύσκολο να βρούμε δουλειά με τα χρήματα που αξίζει η εμπειρία μας.

Αυτά και πολλά, πολλά άλλα επιχειρήματα στο παρακάτω βίντεο …

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο βίντεο πατήστε ΕΔΩ

diktiako marketing apoliesai


Αξίζεις Ελευθερία.

Αξίζεις Ευτυχία.

Αξίζεις Αφθονία.


Εάν σου άρεσε αυτό το post και το βρήκες βοηθητικό, μοιράσου το με τους ανθρώπους που πιστεύεις ότι θα τους ενδιαφέρει, μέσω των κουμπιών Share στα Social Media που θα βρείς κάτω από αυτό το post.
Εάν θέλεις να λαμβάνεις απευθείας στο e-mail σου παρόμοια posts, άρθρα και βίντεο τα οποία θα βοηθάνε εσένα και την ομάδα σου στην προσωπική σου ανάπτυξη και στην  ανάπτυξη της επιχείρησής σου, πάτησε στο μπάνερ πάνω δεξιά και εγγράψου στο newsletter του blog. Από εκεί θα μπορέσεις να κάνεις download τον ΔΩΡΕΑΝ ΟΔΗΓΟ με τίτλο: “15 Διαφορετικές Μέθοδοι Εύρεσης Νέων Υποψηφίων” για την Δικτυακού Μάρκετινγκ επιχείρησή σου.
Συνδέσου μαζί μου στα Social Media (Facebook, Twitter, You Tube, LinkedIn, Pinterest) μέσω των κουμπιών που θα βρεις παρακάτω, και κάνε like στις fanpage που διατηρώ στο facebook για να λαμβάνεις περισσότερες ενημερώσεις και χρήσιμες πληροφορίες από εμένα μέσω και αυτών των Μέσων Κοινωνική Δικτύωσης
Στην επιτυχία σου!
Ηλίας Γρατσίας
elias gratsias blog photo new
Συνδεθείτε μαζί μου στα Social Media 
facebook button 2  twitter button  linkedin button  you tube  pinterest button   blog 2
Friend me at skype: elias.gratsias
E-mail me at: [email protected]

Fan Page 1  elias gratsias like us on facebook

Fan Page 2  like us on facebook 2