Συσκευή Deta Cosmo και Καλλυντικά Del’or – Άμεσο αντιρυτιδικό αποτέλεσμα, με τεχνολογία βασισμένη στους σύγχρονους Νόμους της Κβαντικής Φυσικής, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή! (βίντεο διάρκειας 2 λεπτών)

Στο παρακάτω βίντεο θα παρακολουθήσετε την εφαρμογή άμεσης αντιρυτιδικής θεραπείας βασισμένης στους νόμους της Σύγχρονης Κβαντικής Φυσικής, με την συσκευή Κβαντικής θεραπείας Deta Cosmo της εταιρίας Deta Elis, σε συνδυασμό με τα καλλυντικά νανοτεχνολογίας, με ρινίσματα αυθεντικού χρυσού 24 καρατίων, Del’or. Άμεσο αντιρυτιδικό αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!

Η λειτουργία και η δράση της συσκευής Deta Cosmo και των καλλυντικών Del’or,  βασίζεται στους Νόμους της Σύγχρονης Κβαντικής Φυσικής και της Νανοτεχνολογίας, αντίστοιχα, και όχι της Χημείας, όπως τα συνηθισμένα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Είναι και τα 2 καινοτόμα και πρωτοποριάκα προϊόντα, στην παγκόσμια αγορά, τα οποία έχουν άμεσα αντιρυτιδικά αποτελέσματα, με φυσικό μηχανικό τρόπο (Del’Or), και επιτυγχάνουν την ανανέωση και αναζωγόνηση των στηλών κολαγόνου και ελαστίνης με έναν μοναδικό τρόπο (κβαντική συσκευή Deta Cosmo).

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν εξ ίσου αποτελεσματικά από επαγγελματίες αισθητικούς, αλλά και από ιδιώτες για προσωπική τους καθημερινή χρήση.

Για περισσότερες πληροφορίες, για να παρακολουθήσετε μία παρουσίαση, ή για να κλείσετε ένα ραντεβού για να δοκιμάσετε τα προϊόντα επικοινωνήστε ΕΔΩ 

Πατήστε play για να δείτε το βίντεο με την εφαρμογή της θεραπείας

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένες φωτογραφίες από τα άμεσα αποτελέσματα μιας 15λεπτης θεραπείας. Οι φωτογραφίες είναι από εφαρμογή της θεραπείας σε Κύπριους, Κύπριες και σε Ελληνίδες γυναίκες τον μήνα Απρίλιο και τον μήνα Μάιο του 2014.

Για όσους περάσει από το μυαλό σας ότι οι φωτογραφίες αυτές είναι επεξεργασμένες στο Photoshop μία δοκιμή των προϊόντων θα σας πείσει 🙂

Για περισσότερες πληροφορίες, για να παρακολουθήσετε μία παρουσίαση, ή για να κλείσετε ένα ραντεβού για να δοκιμάσετε τα προϊόντα επικοινωνήστε ΕΔΩ 

Για να δείτε το βίντεο πατήστε ΕΔΩ

deta cosmo kai delor prin kai meta 5

deta cosmo kai delor prin kai meta 2     deta cosmo kai delor prin kai meta 1

deta cosmo kai delor prin kai meta 3 deta cosmo kai delor prin kai meta 4

Ηλίας Γρατσίας
Ανεξάρτητος Συνεργάτης Deta Elis
elias gratsias blog photo new
Συνδεθείτε μαζί μου στα Social Media 
facebook button 2  twitter button  linkedin button  you tube  pinterest button   blog 2
Friend me at skype: elias.gratsias
E-mail me at: [email protected]

Fan Page 1  elias gratsias like us on facebook

Fan Page 2  like us on facebook 2