Αλήθεια 3 – Ο μόνος τρόπος για να νιώσω καλύτερα με τον εαυτό μου είναι να αρχίσω… να κάνω αυτό που θέλω να κάνω

Αλήθεια 3 – Ο μόνος τρόπος για να νιώσω καλύτερα με τον εαυτό μου είναι να αρχίσω… να κάνω αυτό που θέλω να κάνω

Το “κάνω” γίνεται πριν από το “να νιώσω καλύτερα με τον εαυτό μου”. Κάθε φορά που καταφέρνεις να κάνεις κάτι, όχι μόνο διώχνεις τον φόβο της συγκεκριμένης κατάστασης μακριά, αλλά κερδίζεις κι ένα μεγάλο δώρο: κάνεις πολλά βήματα προς το χτίσιμο της αυτοπεποίθησής σου.

Είναι ευνόητο, βέβαια, ότι κάθε φορά που θα πετυχαίνεις κάτι και θα διώχνεις το φόβο, θα νιώθεις τόσο καλά, ώστε θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει και κάτι άλλο που θέλεις να επιτύχεις και… μάντεψε! Ο φόβος θα αρχίζει ξανά, όσο εσύ προετοιμάζεσαι για να αντιμετωπίσεις τη νέα σου πρόκληση.

Από το βιβλίο “Καν’ το… Κι ας Φοβάσαι” της Susan Jeffers, Ph.D. – Εκδόσεις “Διόπτρα”

 
Εάν σου άρεσε αυτό το post και το βρήκες βοηθητικό, μοιράσου το με τους ανθρώπους που πιστεύεις ότι θα τους ενδιαφέρει, μέσω των κουμπιών Share στα Social Media που θα βρείς κάτω από αυτό το post.
Εάν θέλεις να λαμβάνεις απευθείας στο e-mail σου παρόμοια posts, άρθρα και βίντεο τα οποία θα βοηθάνε εσένα και την ομάδα σου στην προσωπική σου ανάπτυξη και στην  ανάπτυξη της επιχείρησής σου, πάτησε στο μπάνερ πάνω δεξιά και εγγράψου στο newsletter του blog. Από εκεί θα μπορέσεις να κάνεις download τον ΔΩΡΕΑΝ ΟΔΗΓΟ με τίτλο: “15 Διαφορετικές Μέθοδοι Εύρεσης Νέων Υποψηφίων” για την Δικτυακού Μάρκετινγκ επιχείρησή σου.
Συνδέσου μαζί μου στα Social Media (Facebook, Twitter, You Tube, LinkedIn, Pinterest) μέσω των κουμπιών που θα βρεις στην δεξιά μπάρα του blog, και κάνε like στις fanpage (δεξιά μπάρα) που διατηρώ στο facebook για να λαμβάνεις περισσότερες ενημερώσεις και χρήσιμες πληροφορίες από εμένα μέσω και αυτών των Μέσων Κοινωνική Δικτύωσης
Στην επιτυχία σου!
Ηλίας Γρατσίας
Click here to Friend me at Facebook: Elias Gratsias 
Τηλ. (+30) 6948879287
skype: elias.gratsias
www.eliasgratsias.com
Like my Fanpages: 
https://www.facebook.com/EliasGratsiasPersonalDevelopment
https://www.facebook.com/EliasGratsiasMlmEducationSupportCentre

2 thoughts on “Αλήθεια 3 – Ο μόνος τρόπος για να νιώσω καλύτερα με τον εαυτό μου είναι να αρχίσω… να κάνω αυτό που θέλω να κάνω

  1. zografia voliraki

    Elias κάνω αυτό που λέει το βιβλίο ” καντο…. και ας φοβάσαι” γιατί η αλήθεια είναι ότι έχεις κερδίσει την εμπιστοσύνη μου!!!!

  2. eliasgratsiasincomesolutions

    Να είσαι καλά Ζωή! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Συνέχισε να κάνεις αυτό που θέλεις να κάνεις, και να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που κάνουν αυτό που θέλουν να κάνουν, και να διαβάζεις βιβλία που σου υπενθυμίζουν πόσο σημαντικό είναι να κάνεις αυτό που θέλεις να κάνεις! 🙂

Comments are closed.