Αν ασχολείσαι με το Δικτυακό Μάρκετινγκ (ή αν σκέφτεσαι να ασχοληθείς), δες αυτό το βίντεο για να ενθουσιαστείς με την επιλογή σου (βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους)

Δικτυακό Μάρκετινγκ

Αν ασχολείσαι με το Δικτυακό Μάρκετινγκ (ή αν σκέφτεσαι να ασχοληθείς), δες αυτό το βίντεο για να ενθουσιαστείς με την επιλογή σου

Ένα πολύ περιεκτικό βίντεο με πολλές αλήθειες που χρειάζεται να δούνε όσοι θέλουν να μάθουν για ποιόν λόγο οι μισθοί θα μειώνονται συνεχώς όσο περνάνε τα χρόνια και γιατί θα αυξάνεται συνεχώς η επιχειρηματικότητα αλλά με διαφορετικές μορφές από ότι την γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

  • Τι πραγματικά συμβαίνει στον εργασιακό χώρο σήμερα;
  • Σε αυτήν την νέα οικονομία είναι καλύτερο να έχεις την δική σου επιχείρηση ή είναι ασφαλέστερο να είσαι εργαζόμενος;
  • Αν κάποιος αποφασίσει να κάνει την δική του επιχείρηση πώς μπορεί να το κάνει χωρίς να αναλάβει μεγάλο ρίσκο;

Αυτά είναι μερικά από τα βασικά ερωτήματα που εξετάζονται και απαντιούνται σε αυτό το βίντεο.

Σε αυτό το βίντεο εξετάζεται η ανεργία λόγω τεχνολογικών αλλαγών. Π.χ. Σε ένα μικρό νησί βρίσκονται 10 ψαράδες οι οποίοι ψαρεύουν με το καλάμι για όλο το χωριό. Ξαφνικά ο ένας από αυτούς ανακαλύπτει το δίχτυ. Πλέον χρειάζονται μόνο 2 ψαράδες για να παραχθεί η πενταπλάσια ποσότητα ψαριών από αυτήν που βγάζανε οι 10 ψαράδες μαζί. Το αποτέλεσμα είναι ότι 8 ψαράδες πρέπει τώρα πια να βρούνε άλλον τρόπο για να κερδίζουνε τα προς το ζειν. Δεν τους χρειάζεται πλέον η κοινωνία ως ψαράδες.

Σε αυτό το βίντεο θα σας παρουσιαστεί και θα αναλυθει μία σπουδαία λύση στο πρόβλημα της ανεργίας και της επιχειρηματικότητας. Μία επιχειρηματική πρόταση η οποία κατέχει την ταχύτερα αναπτυσσόμενη θέση από όλες τις μορφές επιχειρηματικότητας. Το Δικτυακό Μάρκετινγκ.

Δείτε το βίντεο

Deta Elis Devita Cosmo

Deta Elis DeRofes

MIN KANEIS KLIK EDO BANNER

This entry was posted in ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ on by .

About ilias_dn@yahoo.gr

Ονομάζομαι Ηλίας Γρατσίας και είμαι παθιασμένος Δικτυωτής. Δουλειά μου είναι να βοηθάω, να καθοδηγώ και να δείχνω τον τρόπο, σε όσους θέλουν να αποκτήσουν οικονομική ελευθερία και αυτοδιαχείριση της ζωής τους και του χρόνου τους, μέσω του καταπληκτικού και πολύ δυναμικού επαγγελματικού οχήματος, που ονομάζεται ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. Σου εύχομαι καλή περιήγηση στο BLOG μου, και εύχομαι το υλικό που θα βρεις εδώ, να σε βοηθήσει στην εξέλιξη σου, ως άνθρωπο και ως επαγγελματία. Για οτιδήποτε χρειαστείς, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου, μέσω των πολλαπλών τρόπων επικοινωνίας, που θα βρεις σε αυτό εδώ το BLOG