DeVita Ap 30 – Πρόληψη – Απομάκρυνση βλαβερών Βαρέων Μετάλλων από τον οργανισμό μας, με την ατομική φορητή συσκευή βιοσυντονισμού

Με την ατομική φορητή συσκευή βιοσυντονισμού DeVita Ap 30 της εταιρίας Deta Elis μπορούμε να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας να απομακρύνει τα βλαβερά βαρέα μέταλλα.

Τα βαρέα μέταλλα προκαλούν κόπωση, αλτσχάιμερ, αναιμία, νεφρική και ηπατική ανεπάρκεια, νευρομυϊκές διαταραχές, απώλεια όρεξης, απώλεια βάρους, τριχόπτωση, καρκινογένεση, βλάβες στο νευρικό σύστημα, καρδιαγγειακές παθήσεις, πνευματική καθυστέρηση κ.α.

Δείτε το βίντεο

Για περισσότερες πληροφορίες για τον βιοσυντονισμό και για τις συσκευές πατήστε ΕΔΩ ή επικοινωνήστε μαζί μου μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που θα βρείτε στο blog.

Τα βαρέα μέταλλα (αλουμίνιο, υδράργυρος, αρσενικό, μόλυβδος, κάδμιο κ.α.) δηλητηριάζουν τον οργανισμό προκαλώντας την διάσπαση κυτταρικών ένζυμων, τα οποία δρουν ως καταλύτες των θρεπτικών μετάλλων όπως το μαγνήσιο, ο ψευδάργυρος, και το σελήνιο. Τα τοξικά μέταλλα “κλωτσούν” τις θρεπτικές ουσίες και δεσμεύουν τους υποδοχείς των θρεπτικών ουσιών. Σχεδόν όλα τα συστήματα του οργανισμού επηρεάζονται από την τοξικότητα των βαρέων μετάλλων, με κυρίαρχα το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα (ΚΝΣ), το Περιφερικό Νευρικό Σύστημα (ΠΝΣ), το αιματοποιητικό, το νεφρικό και το καρδιαγγειακό.

Τα βαρέα μέταλλα τα λαμβάνουμε στον οργανισμό μας από τις τροφές που καταναλώνουμε, από το νερό που πίνουμε, από τον αέρα που αναπνέουμε, από τα μαύρα σφραγίσματα, από τα εμβόλια κ.α.

 DeVita Ap

Εάν σας άρεσε αυτό το post και το βρήκατε χρήσιμο και βοηθητικό, αφήστε το σχόλιο σας και μοιραστείτε το με τους ανθρώπους που πιστεύετε ότι θα τους ενδιαφέρει, μέσω των κουμπιών Share στα Social Media που θα βρείτε κάτω από αυτό το post.
Στην υγεία σας και στην αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής σας!
Ηλίας Γρατσίας
elias gratsias blog photo new
Συνδεθείτε μαζί μου στα Social Media 
facebook button 2  twitter button  linkedin button  you tube  pinterest button   blog 2
Friend me at skype: elias.gratsias
E-mail me at: ilias_dn@yahoo.gr

Fan Page 1  elias gratsias like us on facebook Fan Page 2  like us on facebook 2