Αποφθέγματα – Ιμπν Χαντούν (Κοινωνιολόγος) – (2) – Η γνώση είναι θησαυρός αλλά η εξάσκηση το κλειδί για να τον αποκτήσεις”

Αποφθέγματα – Ιμπν Χαντούν (Κοινωνιολόγος) – “Η γνώση είναι θησαυρός αλλά η εξάσκηση το κλειδί για να τον αποκτήσεις”

“Η γνώση είναι θησαυρός, αλλά η εξάσκηση το κλειδί για να τον αποκτήσεις”

Απόσπασμα από το βιβλίο της Rhonda Byrne “Η Μαγεία”, Εκδόσεις Λιβάνη

Αυτό το πολύ  σοφό απόφθεγμα ισχύει σε όλους τους τομείς της ζωής, οπότε το Δικτυακό Μάρκετινγκ δεν αποτελεί εξαίρεση.

Πρακτική, πρακτική, πρακτική είναι το μυστικό της επιτυχίας

Τα βήματα της καλής δικτύωσης με λίγες λέξεις: Στόχος, Λίστα, Πρόσκληση, Ενημέρωση-Παρουσίαση, Ξεκίνημα Συνεργασίας (στους θετικούς) ή Follow Up (σε όσους δεν είναι έτοιμοι ή είναι απλά αρνητικοί), Συστάσεις από τους αρνητικούς, Εκπαίδευση, Πλάνο 90 ημερών, Καθημερινές επαφές με καινούριο κόσμο (διεύρυνση λίστας), Δράση, Δεν πιέζουμε, Διερευνούμε τις ανάγκες του υποψήφιου συνεργάτη και τον βοηθάμε να αποκτήσει αυτό που θέλει ή χρειάζεται στην συγκεκριμένη φάση της ζωής του και δεν το έχει.

Μία μικρή αλλά μάλλον σημαντική και απαραίτητη διευκρίνιση: Ο στόχος μας και ο ρόλος μας ως ανάδοχοι είναι να βοηθήσουμε τον καινούριο μας συνεργάτη να χτίσει την επιχείρησή του και να πετύχει τους στόχους του, να τον εκπαιδεύσουμε, και όχι να τον “νταντέψουμε” και να τον κυνηγάμε να κάνει αυτό το οποίο από μόνος του ξέρει ότι χρειάζεται να κάνει για να πετύχει τους στόχους του. 🙂

Η διαρκής επανάληψη των παραπάνω απλών βημάτων, μας φέρνει στο σημείο να ασκούμε το επάγγελμα του Δικτυακού Μάρκετινγκ με την ίδια ευκολία που οδηγάμε το αυτοκίνητό μας. Με κλειστά τα μάτια δηλαδή. Θυμηθείτε πώς νιώθατε όταν οδηγήσατε αυτοκίνητο για πρώτη φορά. Είσασταν φοβισμένοι και ανασφαλείς. Εάν είχατε εγκαταλείψει τότε, τώρα δεν θα οδηγούσατε. Έτσι είναι και εδώ. Η διαρκής πρακτική και η διαρκής επανάληψη θα σας φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

                                                                                                                                                    

Εάν σας άρεσε αυτό το post και το βρήκατε βοηθητικό, μοιραστείτε το με τους ανθρώπους που πιστεύετε ότι θα τους ενδιαφέρει, μέσω των κουμπιών Share στα Social Media που θα βρείτε κάτω από αυτό το post.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε απευθείας στο e-mail σας παρόμοια posts, άρθρα και βίντεο τα οποία θα βοηθάνε εσάς και την ομάδα σας στην προσωπική σας ανάπτυξη και στην  ανάπτυξη της επιχείρησής σας, πατήστε το μπάνερ πάνω δεξιά και εγγραφείτε στο newsletter του blog.

Συνδεθείτε μαζί μου στα Social Media (Facebook, Twitter, You Tube, LinkedIn, Pinterest) μέσω των κουμπιών που θα βρείτε στην δεξιά μπάρα του blog, και κάντε like στις fanpage (δεξιά μπάρα) που διατηρώ στο facebook για να λαμβάνετε περισσότερες ενημερώσεις και χρήσιμες πληροφορίες και από αυτά τα Μέσα Κοινωνική Δικτύωσης

Στην επιτυχία σας!

Ηλίας Γρατσίας

Click here to Friend me at Facebook: Elias Gratsias

Τηλ. (+30) 6948879287

skype: elias.gratsias

www.eliasgratsias.com

Like my Fanpages: https://www.facebook.com/EliasGratsiasPersonalDevelopment

https://www.facebook.com/EliasGratsiasMlmEducationSupportCentre