Βιοσυντονισμός – Τι είναι;

βιοσυντονισμός

Τι είναι ο βιοσυντονισμός;

Βιοσυντονισμός ονομάζεται το τεστ ανίχνευσης, αξιολόγησης και θεραπείας μέσω συχνοτήτων. Βασίζεται στο φυσικό φαινόμενο των ταλαντώσεων. Κάθε οργανική ή ανόργανη ύλη (ξύλο,  γυαλί, μάρμαρο, χρυσός, κύτταρο, ιστός, όργανο) εκπέμπει τις δικές του μοναδικές ταλαντώσεις. Οι ταλαντώσεις αυτές μετριούνται σε χέρτζ (Hz) και ποτέ δεν συμπίπτουν μεταξύ τους για 2 διαφορετικά υλικά. Π.χ. Οι ταλαντώσεις του ξύλου είναι σαν ένα είδος ταυτότητας για το ξύλο και ποτέ δεν συμπίπτουν με τις ταλαντώσεις π.χ. του μαρμάρου. Διαφορετική ταλάντωση συνεπάγεται και διαφορετικό υλικό. Οι ταλαντώσεις ενός κυττάρου του συκωτιού είναι εντελώς διαφορετικές από τις ταλαντώσεις ενός κυττάρου των νεφρών κ.ο.κ. Επίσης το ίδιο ισχύει για τα όργανα μας όπως είναι το συκώτι, τα νεφρά, η καρδιά κτλ. Για τα μικρόβια ισχύει επίσης το ίδιο. Διαφορετική συχνότητα εκπέμπει ο ιός της γρίπης από τον ιό της υπατίτιδας και διαφορετική ο ιός του έρπητα από τον ιό των κονδυλωμάτων (HPV) και ούτω καθ’ εξής.

Σε ποιούς απευθύνεται ο βιοσυντονισμός;

Ο βιοσυντονισμός απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες από 3 χρονών έως και 100+. Χρησιμεύει πολύ στην καλύτερη λειτουργία και επικοινωνία των οργάνων και συστημάτων του οργανισμού μας (ανοσοποιητικό, ουροποιητικό, λεμφικό, καρδιαγγειακό κ.α.). Συντονίζει ολόκληρο τον οργανισμό μας να λειτουργεί καλύτερα. Επαναφέρει τις υγιείς συχνότητες των κυττάρων και των οργάνων με αποτέλεσμα την καλύτερη λειτουργία και επικοινωνία αυτών μεταξύ τους και έχει ως αποτέλεσμα την βελτίωση της διάθεσης, της ενέργειας, της ψυχολογίας, του ύπνου, της σεξουαλικής δραστηριότητας, της μεταβολικής δραστηριότητας και άλλων βασικών για την ποιότητα της καθημερινής ζωής μας λειτουργιών.

(Για να κλείσετε ένα ραντεβού για τεστ βιοσυντονισμού ή για να ρωτήσετε ότι θέλετε καλέστε στο τηλ. 6948879287 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε ΕΔΩ)

Ο βιοσυντονισμός αποτελεί κλασική μέθοδο ιατρικής;

Ο στόχος του βιοσυντονισμού είναι να βοηθάει τον οργανισμό να επανέρχεται στις φυσιολογικές του ταλαντώσεις με στόχο την ενδυνάμωσή του, την καλύτερη λειτουργία του, την αυτορύθμιση του και την ενδυνάμωση του ώστε να μπορεί να ανταπεξέρχεται από μόνος του, κινητοποιώντας τους καταπληκτικούς μηχανισμούς αυτοθεραπείας που διαθέτει, εναντίον οποιασδήποτε ασθένειας. Παρ’ ότι ο βιοσυντονισμός έχει μία μακρά ιστορία (έχει ανακαλυφθεί και αποδειχθεί η λειτουργία του πριν από 80 χρόνια http://www.youblisher.com/p/918024-Η-ιστορία-του-Dr-Royal-Raymond-Rife/), και παρ’ότι χρησιμοποιείται διαγνωστικά και θεραπευτικά στους αστροναύτες και στον στρατό από την Αμερική, τη Ρωσία κ.α. χώρες εδώ και πάρα πολλά χρόνια, και παρ’ ότι στην Γερμανία και σε άλλες προηγμένες χώρες αποτελεί επίσημη ιατρική πράξη, ο βιοσυντονισμός δεν είναι κλασική ιατρική. Η κλασική ιατρική, γνωστή και ως αλλοπαθητική ιατρική, προσπαθεί με χημικά σκευάσματα να εξολοθρεύσει μικρόβια και άλλες ασθένειες ή να ρυθμίσει βασικές διαταραγμένες λειτουργίες του οργανισμού (π.χ. υψηλή πίεση, υπερθυρεοειδισμό κ.α.), με το τίμημα όμως των πολλαπλών παρενεργειών. Θέλοντας να διορθώσει παραδείγματος χάριν το πρόβλημα ενός ασθενούς με υψηλά επίπεδα χοληστερίνης του δίνεται ως οδηγία να παίρνει καθημερινά κάποιο χάπι για την χοληστερίνη το οποίο όμως έχει παρενέργειες στο συκώτι του ασθενούς. Με απλά λόγια η χημική φαρμακευτική μέθοδος και προσέγγιση προσπαθώντας να διορθώσει την παθολογική κατάσταση ενός ασθενούς του δημιουργεί παράπλευρες απώλειες και καινούρια προβλήματα τα οποία ο ασθενής πριν από την αγωγή δεν τα είχε. Ο βιοσυντονισμός όπως και η ομοιοπαθητική, ο βελονισμός, η βοτανολογία, η διατροφολογία κ.α. ολιστικές μέθοδοι θεραπείας έχει ως στόχο να επαναφέρει με φυσικό τρόπο την υγιή λειτουργία του οργανισμού, και να επιφέρει την αυτοίαση και αυτορύθμιση του χωρίς να επιφέρει καμμία άλλη παρενέργεια σε αυτόν. Ένας τρόπος για να το πετύχει αυτό είναι να εξολοθρεύσει μέσω συχνοτήτων βλαβερούς μικροοργανισμούς και μετά να ακολουθήσει προγράμματα ρύθμισης επαναφοράς των οργάνων όλου του οργανισμού σε μία 100% υγιή κατάσταση όσο αυτό φυσικά είναι εφικτό.

Χρήση της μεθόδου του βιοσυντονισμού ως θεραπεία

Αν κάποιος υποφέρει από κάποια χρόνια πάθηση και θέλει να ανακαλύψει την αιτία της δημιουργίας της πάθησης αυτής, τότε είναι απαραίτητο να κάνει ένα τεστ (ανάλυση) βιοσυντονισμού. Με το τεστ βιοσυντονισμού μπορεί να ανακαλυφθεί η αιτία μιας ασθένειας, να εντοπιστεί ο πιθανός μικροβιακός ή άλλος παράγοντας που την δημιούργησε, ο χρόνος που την δημιούργησε και το συγκεκριμένο όργανο από το οποίο ξεκίνησε η διαταραχή. Πάρα πολλές παθήσεις έχουν ως αίτιο μικροβιακούς παράγοντες. Ακόμη και η σύγχρονη κλασική ιατρική σήμερα έχει αρχίσει να συνδέει πολύ σημαντικές και ευρέως διαδεδομένες νόσους, όπως ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας με τον ιό HPV, η ηπατίτιδα οφείλεται στον ιό της ηπατίτιδας, ο μύκητας κάντιντα (candida) σύμφωνα με τελευταίες έρευνες ενοχοποιείται για διάφορα είδη καρκίνου και άλλες πολλές έρευνες έχουν αρχίσει να στρέφονται προς την σύνδεση ιών, παρασίτων, μικροβίων, μυκήτων κ.α. βλαβερών μικροοργανισμών με πολύ σοβαρές νόσους. Με το τεστ βιοσυντονισμού μπορεί να ανακαλυφθεί ο επιβαρυντικός παράγοντας που δημιούργησε την ασθένεια (μικρόβιο, βαρέα μέταλλα, ηλεκτρομαγνητική επιβάρυνση, γεωπαθητική επιβάρυνση κ.α.), και με την ίδια μεθοδο να εξολοθρευτεί ο μικροβιακός ή οποιοσδήποτε άλλος παράγοντας μέσω αβλαβών και χωρίς παρενέργειες ασύρματων φορητών συσκευών βιοσυντονισμού για ιδιώτες (οι συσκευές είναι στο μέγεθος κινητού τηλεφώνου).

Χρήση της μεθόδου του βιοσυντονισμού ως πρόληψη

Για να εφαρμόσει στον εαυτό του την μέθοδο του βιοσυντονισμού κάποιος, δεν χρειάζεται να είναι απαραιτήτως ασθενής. Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία και ένας ιδιώτης αγοράζοντας μία ατομική φορητή συσκευή βιοσυντονισμού μπορεί να εφαρμόσει προληπτική ιατρική πάνω του χωρίς την καθοδήγηση κάποιου ιατρού. Στις συσκευές βιοσυντονισμού υπάρχουν προεγκατεστημένα προγράμματα για την καλύτερη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, του κυκλοφορικού συστήματος, της λέμφου, του ουροποιητικού, του ενδοκρινικού, του αναπαραγωγικού, του αναπνευστικού και όλων των υπολοίπων συστημάτων λειτουργίας του οργανισμού. Επίσης υπάρχουν προγράμματα για βαθιά κυτταρική αποτοξίνωση, για απομάκρυνση βαρέων μετάλλων (π.χ. υδράργυρος, μόλυβδος, κάδμιο κ.α.), προγράμματα για την αυπνία, για πόνους όλων των ειδών, προγράμματα νεότητας, ενέργειας, ομορφιάς (αντιρυτιδικά, λίφτινγκ) κ.α. πολύ χρήσιμα προληπτικά προγράμματα.

 

Τεστ βιοσυντονισμού

(Για να κλείσετε ένα ραντεβού για τεστ βιοσυντονισμού ή για να ρωτήσετε ότι θέλετε καλέστε στο τηλ. 6948879287 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε ΕΔΩ)

Το τεστ του βιοσυντονισμού διεξάγεται από εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους κλασικούς ή εναλλακτικούς ιατρούς της εταιρίας, και διαρκεί περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά. Η ανάλυση βιοσυντονισμού μπορεί να εντοπίσει τα εξής:

1)   Μικροβιακές επιβαρύνσεις

2)   Ενεργειακά αποθέματα οργανισμού

3)   Βιολογική ηλικία οργανισμού

4)   Προδιαθέσεις οργάνων για παθολογία

5)   Ψυχοσυναισθηματική κατάσταση

6)   Έλεγχος για αυτοάνοσα νοσήματα. (είναι αυτοάνοσο ή δεν είναι; Έχει τύχει σε ασθενείς που εφαρμόζουν την μέθοδο να ανακαλυφθεί ότι μία πάθηση η οποία έχει κατηγοριοποιηθεί ως αυτοάνοση λόγω των συμπτωμάτων της, τελικά να μην είναι αυτοάνοση, να βρίσκεται μέσω του τεστ ο επιβαρυντικός παράγοντας, να εξαλείφεται μέσω του βιοσυντονισμού από τον οργανισμό και ο ασθενής να επανέρχεται σε υγιή κατάσταση)

7)   Ηλεκτρομαγνητικές επιβαρύνσεις

8)   Γεωπαθητικές επιβαρύνσεις

9)   Ελλείψεις συγκεκριμένων βιταμινών και ιχνοστοιχείων

10) Τροφικές δυσανεξίες

11)  Εύρεση της αιτίας μίας νόσου

… και άλλα πολλά

Το κόστος του τεστ είναι μόλις 80 ευρώ και θεωρείται πολύ φθηνό συγκριτικά με όλα αυτά που προσφέρει στον εξεταζόμενο.

(Για να κλείσετε ένα ραντεβού για τεστ βιοσυντονισμού ή για να ρωτήσετε ότι θέλετε καλέστε στο τηλ. 6948879287 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε ΕΔΩ)

Ακούστε μαρτυρίες ελλήνων ιατρών πατώντας ΕΔΩ και μαρτυρίες ασθενών που έχουν βοηθηθεί από την μέθοδο ΕΔΩ

Deta Elis DeRofes

Deta Elis Devita Cosmo

MIN KANEIS KLIK EDO BANNER

This entry was posted in ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ and tagged , , , , , , , , on by .

About ilias_dn@yahoo.gr

Ονομάζομαι Ηλίας Γρατσίας και είμαι παθιασμένος Δικτυωτής. Δουλειά μου είναι να βοηθάω, να καθοδηγώ και να δείχνω τον τρόπο, σε όσους θέλουν να αποκτήσουν οικονομική ελευθερία και αυτοδιαχείριση της ζωής τους και του χρόνου τους, μέσω του καταπληκτικού και πολύ δυναμικού επαγγελματικού οχήματος, που ονομάζεται ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. Σου εύχομαι καλή περιήγηση στο BLOG μου, και εύχομαι το υλικό που θα βρεις εδώ, να σε βοηθήσει στην εξέλιξη σου, ως άνθρωπο και ως επαγγελματία. Για οτιδήποτε χρειαστείς, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου, μέσω των πολλαπλών τρόπων επικοινωνίας, που θα βρεις σε αυτό εδώ το BLOG