ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ – Συμβουλές επιτυχίας 2

ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ – Συμβουλές επιτυχίας 2

Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΑΔΟΧΟΣ

Σε περιόδους οικονομικής ύφεσης το δικτυακό μάρκετινγκ μεσουρανεί. Είναι ίσως η μόνη βιώσιμη λύση α) για να διακινήσουν τα προϊόντα τους οι πολύ μεγάλες εταιρίες με φθηνότερο τρόπο από την διαφήμιση, β) για μικρομεσαίους επιχειρηματίες οι οποίοι θέλουν μεν να έχουν μία δική τους επιχείρηση αλλά λόγω της ύφεσης δεν μπορούν να την υποστηρίξουν πλέον οικονομικά, γ) για μισθωτούς οι οποίοι λόγω των μειώσεων των μισθών τους ή της απόλυσης τους, χρειάζονται ένα συμπληρωματικό ή ένα κύριο εισόδημα μιας και δεν τους καλύπτει πλέον ο μειωμένος μισθός τους ή δεν βρίσκουν πουθενά δουλειά, αφού όλες οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία πίσω από την άλλη.

leadership

Το δικτυακό μάρκετινγκ είναι επάγγελμα. Ένα μεγάλο λάθος το οποίο μάλλον έχει ξεκινήσει από τις εταιρίες δικτυακού μάρκετινγκ, με τις μεθόδους του υπερενθουσιασμού και των χειροκροτημάτων, είναι ότι κάποιος μπορεί να πετύχει στο δικτυακό μάρκετινγκ, μαζεύοντας απλώς τους φίλους του σε ένα σπίτι και μοιράζωντας και συστήνωντας τα προϊόντα της εταιρίας με την οποία συνεργάζεται, ενθουσιασμένος, με αυτούς και μόνο. Είναι απλό, είναι εύκολο και τέτοιου τύπου προσεγγίσεις… Και αυτό είναι ένα μέρος της εργασίας αυτής, οι φίλοι και οι γνωστοί ως υποψήφιοι πελάτες και ως υποψήφιοι συνεργάτες, αλλά μόνο εάν γίνει με τον σωστό τρόπο και πάλι αυτό από μόνο του σίγουρα δεν επαρκεί για να πετύχει κάποιος δικτυωτής ένα αξιόλογο εισόδημα. Και φυσικά όποιος το κάνει με αυτόν τον ανεκπαίδευτο και αφελές τρόπο, το κάνει λάθος μέσα στην άγνοια του, αποτυγχάνει και μετά βρίζει τις εταιρίες που του φάγανε τα χρήματα και τον εξαπατήσανε.

Το δικτυακό μάρκετινγκ είναι συνεταιρισμός μικρών ατομικών επιχειρήσεων, είναι συνεργασία, και η βασικότερη αρχή του είναι να βρούμε 2 τουλάχιστον πολύ καλούς συνεργάτες με τους οποίους να συνεργαστούμε σε απόλυτη αρμονία, να τους στηρίξουμε και να τους εκπαιδεύσουμε για να κάνουν το ίδιο. Εάν δεν πετύχουμε τουλάχιστον 2 προσωπικές καλές συνεργασίες δεν θα πετύχουμε ποτέ στο δικτυακό μάρκετινγκ. Για να καταφέρουμε να πετύχουμε όμως αυτές τις συνεργασίες πρέπει να έχουμε έναν καλό ανάδοχο ο οποίος να μας δείξει πώς να εργαστούμε επαγγελματικά και σωστά και με τις γνώσεις και την εμπειρία την οποία θα αποκτήσουμε, με τη σειρά μας να εκπαιδεύσουμε και να στηρίξουμε τους προσωπικούς μας συνεργάτες όπως ακριβώς έκανε ο ανάδοχος μας με εμάς.

Ο στόχος λοιπόν ενός καλού και επαγγελματία δικτυωτή ο οποίος θέλει να πετύχει υψηλό εισόδημα και οικονομική ελευθερία, (τα οποία όντως τα δίνει αποδεδειγμένα ως δυνατότητα το δικτυακό μάρκετινγκ το οποίο έχει παράγει τα τελευταία 20-30 χρόνια τους περισσότερους εκατομμυριούχους), είναι να γίνει ένας πολύ καλός ανάδοχος.

Το δικτυακό μάρκετινγκ είναι περισσότερο εργασία εκπαίδευσης καινούριων συνεργατών παρά πώλησης προϊόντων. Οι πωλήσεις των προϊόντων έρχονται από μόνες τους όταν ο δικτυωτής μάθει να κάνει σωστά και επαγγελματικά την εργασία του και να αποφεύγει τα τραγικά λάθη στα οποία πέφτει ένας άπειρος δικτυωτής.

Εκεί στηρίζεται  η δύναμη του δικτυακού μάρκετινγκ. Στον πολλαπλασιασμό του παραγωγικού χρόνου μας, της προσπάθειας μας και κατ’ επέκτασης και των εισοδημάτων μας. Για να μπορέσουμε όμως να εκπαιδεύσουμε και να στηρίξουμε άλλους πρέπει πρώτα να γίνουμε πολύ καλοί και γνώστες της εργασίας μας εμείς οι ίδιοι.

Το δικτυακό μάρκετινγκ μας αποφέρει εισόδημα και ότι μας αποφέρει εισόδημα χρειάζεται γνώση, εμπειρία και δράση. Άλλος κερδίζει περισσότερα, άλλος λιγότερα, αναλόγως πόσο καλά θα μάθει τη δουλειά του και πόσο εργατικός θα είναι, όπως γίνεται άλλωστε και με όλα τα επαγγέλματα. Ο καθένας παίρνει αυτό που θέλει και που θα προσπαθήσει από το δικτυακό μάρκετινγκ. Είναι εργασιακά ότι πιο αξιοκρατικό υπάρχει μιας και δεν έχει όριο αμοιβών.

Είναι σαν να έχουμε ένα μεγάλο μπωλ γεμάτο με όλη την αφθονία του κόσμου μέσα, και αναλόγως με το πόσα αγαθά θέλουμε εμείς, τόσα να λαμβάνουμε. Το μπωλ δεν έχει περιορισμό. Εμείς παίρνουμε όσα θέλουμε από αυτό το μπωλ.

Θέλουμε λίγα; Προσπαθούμε λίγο; Δεν μαθαίνουμε να κάνουμε σωστά την εργασία αυτή; Θα αποκτήσουμε λίγα αγαθά.

Θέλουμε περισσότερα; Έχουμε μεγαλύτερα όνειρα και προσδοκίες; Αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο και προσπάθεια; Θα αποκτήσοουμε περισσότερα αγαθά.

 

3 thoughts on “ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ – Συμβουλές επιτυχίας 2

  1. Αθηνα Βρουλιδακη

    παρακαλω ποια ειναι τα σωστα βηματα για σωστο ξεκινημα στην emgoldex??

  2. Αθηνα Βρουλιδακη

    ποια ειναι τα τραγικα λαθη που δεν πρεπει να κανει καποιος????

  3. eliasgratsiasincomesolutions

    Ότι ισχύει για όλες τις εταιρίες Δικτυακού Μάρκετινγκ ισχύει και για την EmGoldex.

    Βρείτε τουλάχιστον 2 ανθρώπους που να θέλουν πραγματικά να εργαστούν, να εκπαιδευτούν, να πετύχουν, και μέχρι να πετύχουν να μην το βάζουν κάτω.

    Τα βασικά βήματα είναι απλά. Υπομονή, θέληση, ξεκάθαρος στόχος, βρείτε κάτι που να σας κινητοποιεί, ένα πολύ δυνατό κίνητρο, πιστέψτε στον εαυτό σας ότι θα πετύχετε ότι στόχο και εάν βάλετε, φανταστείτε τον εαυτό σας με μία ομάδα 1000+ ατόμων, μεγαλώστε το όραμά σας, κάντε λίστα, πρόσκληση, παρουσίαση – πληροφορία στον υποψήφιο, λύσιμο αποριών, και ξεκίνημα νέου συνεργάτη ή αλλιώς πηγαίντε στον επόμενο μέχρι να βρείτε τον κατάλληλο.

    Δεν έχετε ανάγκη εσείς τους υποψήφιους συνεργάτες σας. Αυτοί σας έχουν περισσότερη ανάγκη. Αυτό να σκέφτεστε όταν προσεγγίζετε κάποιον. Και ποτέ μα ποτέ μην παρακαλάτε ή να πιέζετε.

    Βρείτε 2 κατάλληλους και δραστήριους ανθρώπους που να θέλουν από μονοι τους να δραστηριοποιηθούν. Απορρίψτε από μόνη σας τους ακατάλληλους. Μην χάνετε χρόνο με ανθρώπους οι οποίοι δεν κατανοούν την πρόταση, δεν έχουν ανάγκη, επιθυμία ή κάτι που να τους κινητοποιεί για να ενεργοποιηθούν. Να εκτιμάτε τον χρόνο σας και την ενέργειά σας και να τα δίνετε μόνο σε ανθρώπους που θέλουν και που προσπαθούν.

    Ακατάλληλος = μη πρόθυμος να κάνει ότι χρειάζεται μέχρι να πετύχει. Εμπνεύστε 2 “κατάλληλα” άτομα δημιουργήστε μία μικρή ομάδα 3 ανθρώπων, έναν ισχυρό πυρήνα και αναπαράγετε αυτήν την διαδικασία με την ομάδα σας πολλές φορές,

    Διαβάζετε τα άρθρα που γράφω εδώ στο blog, διαβάζετε βιβλία, επισκεφθείτε το http://www.network-marketing.gr και διαβάζετε και από εκεί άρθρα τα οποία έχουν σχέση με το Δικτυακό Μάρκετινγκ, αναζητείστε την γνώση γενικότερα, διαβάζετε βίβλία προσωπικής ανάπτυξης και πάντα μα πάντα να σκέφτεστε θετικά παρόλες τις δυσκολίες τις οποίες τυχόν να αντιμετωπίζετε και να αγνοείτε όσους θέλουν να σας αποτρέψουν με τον αρνητισμό τους.

    Και όλα αυτά που μαθαίνετε καθημερινά να τα μεταδίδετε με τη σειρά σας στην ομάδα σας. Γιατί η επιτυχία στο Δικτυακό μάρκετινγκ βασίζεται στην αναπαραγωγή και στον πολλαπλασιασμό των γνώσεων και των πράξεων. Και πάνω από όλα βασίζεται στη θετική στάση και στη δράση.

    Προσπάθησα να απαντήσω όσο πιο απλά και περιεκτικά μπορούσα. Ελπίζω να βοήθησα κάπως. 🙂

Comments are closed.