Δικτυακό Μάρκετινγκ Συμβουλές – Ανακαλύψτε τι χρειάζονται οι πελάτες σας και οι συνεργάτες σας

Δικτυακό Μάρκετινγκ Συμβουλές – Ανακαλύψτε τι χρειάζονται οι πελάτες σας και οι συνεργάτες σας

Στην παρακάτω ιστορία ο John C. Maxwell στο βιβλίο του “ΑΝΑΠΤΥΞΤΕ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ”, περιγράφει με γλαφυρό τρόπο την αστοχία πολλών ηγετών να ανακαλύψουν τις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζονται. Τα αποτελέσματα αυτής της αστοχίας είναι τα παρακάτω που θα διαβάσετε.

Πολλοί άνθρωποι που ασχολούνται με το Δικτυακό Μάρκετινγκ πέφτουν στο ίδιο ατόπημα όσον αφορά τις πραγματικές ανάγκες των πελατών τους και των συνεργατών τους


Μία κυρία πήγε σε ένα κατάστημα για κατοικίδια ζώα και αγόρασε έναν παπαγάλο για να της κάνει παρέα. Γύρισε στο σπίτι με το καινούριο της πουλί, αλλά την επόμενη ημέρα επέστρεψε και είπε, “Ο παπαγάλος δεν είπε ούτε μία λέξη!”
diktiako marketing parot photo
“Του βάλατε καθρέφτη;” ρώτησε ο καταστηματάρχης. “Στους παπαγάλους αρέσει να κοιτάζουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη.” Έτσι η κυρία αγόρασε έναν καθρέφτη και πήγε σπίτι της.
Ξαναγύρισε την επόμενη ημέρα, λέγοντας ότι το πουλί ακόμη δεν μιλούσε.
“Σκάλα;” είπε ο καταστηματάρχης. “Στους παπαγάλους αρέσει να ανεβοκατεβαίνουν σκάλες.” Η κυρία αγόρασε μία σκάλα και πήγε σπίτι της.
Όπως ήταν αναμενόμενο, επέστρεψε την επομένη με το ίδιο τροπάριο – ο παπαγάλος δεν μιλάει.
“Του έχετε κούνια;” Στα πουλιά αρέσει να ξεκουράζονται στην κούνια”. Αγόρασε και κούνια και πήγε σπίτι της. Επέστρεψε την επομένη και είπε ότι ο παπαγάλος είχε ψοφήσει.
“Λυπάμαι πάρα πολύ που το ακούω”, είπε ο καταστηματάρχης. “Έβγαλε καμμία κουβέντα πριν πεθάνει;”
“Ναι,” είπε η κυρία. “Είπε, ‘Καλά όλα αυτά, φαγητό δεν έχει;”  🙂

Πολλά άτομα που ασχολούνται με το Δικτυακό Μάρκετινγκ μοιάζουν με την κυρία της ιστορίας. Προσφέρουν στους υποψήφιους πελάτες τους και στους υποψήφιους συνεργάτες τους, πράγματα που δεν τα χρειάζονται εκείνοι, και δεν ασχολούνται με τους ίδιους τους ανθρώπους ώστε να ανακαλύψουν τι πραγματικά χρειάζονται και να τους το προσφέρουν.


Αξίζεις Ελευθερία.

Αξίζεις Ευτυχία.

Αξίζεις Αφθονία.


Εάν σου άρεσε αυτό το post και το βρήκες βοηθητικό, μοιράσου το με τους ανθρώπους που πιστεύεις ότι θα τους ενδιαφέρει, μέσω των κουμπιών Share στα Social Media που θα βρείς κάτω από αυτό το post.
Εάν θέλεις να λαμβάνεις απευθείας στο e-mail σου παρόμοια posts, άρθρα και βίντεο τα οποία θα βοηθάνε εσένα και την ομάδα σου στην προσωπική σου ανάπτυξη και στην  ανάπτυξη της επιχείρησής σου, πάτησε στο μπάνερ πάνω δεξιά και εγγράψου στο newsletter του blog. Από εκεί θα μπορέσεις να κάνεις download τον ΔΩΡΕΑΝ ΟΔΗΓΟ με τίτλο: “15 Διαφορετικές Μέθοδοι Εύρεσης Νέων Υποψηφίων” για την Δικτυακού Μάρκετινγκ επιχείρησή σου.
Συνδέσου μαζί μου στα Social Media (Facebook, Twitter, You Tube, LinkedIn, Pinterest) μέσω των κουμπιών που θα βρεις παρακάτω, και κάνε like στις fanpage που διατηρώ στο facebook για να λαμβάνεις περισσότερες ενημερώσεις και χρήσιμες πληροφορίες από εμένα μέσω και αυτών των Μέσων Κοινωνική Δικτύωσης
Στην επιτυχία σου!
Ηλίας Γρατσίας
elias gratsias blog photo new
Συνδεθείτε μαζί μου στα Social Media 
facebook button 2  twitter button  linkedin button  you tube  pinterest button   blog 2
Friend me at skype: elias.gratsias
E-mail me at: ilias_dn@yahoo.gr

Fan Page 1  elias gratsias like us on facebook

Fan Page 2  like us on facebook 2