Μαγνητοσκοπημένη Εκπαίδευση – Webinar – Δικτυακό Μάρκετινγκ 1 (Διάρκεια 25 λεπτά)

Μαγνητοσκοπημένη Εκπαίδευση – Webinar – Δικτυακό Μάρκετινγκ 1

(Διάρκεια 25 λεπτά)

Σε αυτό το εκπαιδευτικό βίντεο θα γνωρίσετε βασικούς τρόπους σκέψης, νοοτροπίας, στάσης, στοχοθεσίας, ταξινόμησης θερμής λίστας, και γενικότερα βασικές τεχνικές ξεκινήματος και επικοινωνίας για την επιτυχημένη ανάπτυξη της Δικτυακού Μάρκετινγκ επιχείρησής σας.

Το συγκεκριμένο Webinar έγινε για την εταιρία EmGoldex, αλλά αυτές οι πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για οποιαδήποτε άλλη εταιρία Δικτυακού Μάρκετινγκ.

Το Δικτυακό Μάρκετινγκ είναι ένα και μοναδικό, είτε το προϊόν είναι χρυσός, είτε συμπλήρωμα διατροφής είτε καλλυντικά, είτε κάποια υπηρεσία κ.α. Το Δικτυακό Μάρκετινγκ είναι μία επιχείρηση ανθρωπίνων σχέσεων, εκπλήρωσης ανθρωπίνων αναγκών, επιθυμιών και ονείρων.

NETWORK MARKETINGK WEBINAR 1

Εάν σας άρεσε αυτό το post και το βρήκατε βοηθητικό, μοιραστείτε το με τους ανθρώπους που πιστεύετε ότι θα τους ενδιαφέρει, μέσω των κουμπιών Share στα Social Media που θα βρείτε κάτω από αυτό το post.

Επίσης εάν θέλετε να λαμβάνετε απευθείας στο e-mail σας παρόμοια posts, άρθρα και βίντεο τα οποία θα βοηθάνε εσάς και την ομάδα σας στην προσωπική σας ανάπτυξη και στην  ανάπτυξη της επιχείρησής σας, πατήστε το μπάνερ πάνω δεξιά και εγγραφείτε στο newsletter του blog.

Συνδεθείτε μαζί μου στα Social Media (Facebook, Twitter, You Tube, LinkedIn, Pinterest) μέσω των κουμπιών που θα βρείτε στην δεξιά μπάρα του blog, και κάντε like στις fanpage (δεξιά μπάρα) που διατηρώ στο facebook για να λαμβάνετε περισσότερες ενημερώσεις και χρήσιμες πληροφορίες και από αυτά τα Μέσα Κοινωνική Δικτύωσης

Στην επιτυχία σας!

Ηλίας Γρατσίας