Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΝΟΗΣ ΣΚΕΨΗΣ

Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΝΟΗΣ ΣΚΕΨΗΣ

Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΝΟΗΣ ΣΚΕΨΗΣ

Εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν κάνει καλύτερη τη ζωή τους χρησιμοποιώντας τη «Μαγεία της μεγαλόπνοης σκέψης». Ο δρ. David J. Schwartz, ένας από τους πλέον διακεκριμένους ειδικούς στον τομέα της παροχής κινήτρων, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερα χρήματα και – το σημαντικότερο – να αποκτήσετε περισσότερη ευτυχία και ψυχική γαλήνη.

«Η μαγεία της μεγαλόπνοης σκέψης» σάς προσφέρει χρήσιμες μεθόδους, όχι κενές υποσχέσεις. Ο δρ. Schwartz παρουσιάζει ένα προσεκτικά σχεδιασμένο πρόγραμμα για να απολαύσετε περισσότερα από τη δουλειά σας, τον γάμο σας, την οικογενειακή και την κοινωνική σας ζωή.

Αποδεικνύει ότι για να φτάσετε στην επιτυχία και την ικανοποίηση, δεν χρειάζεται να είστε μεγαλοφυείς ή να έχετε έμφυτα χαρίσματα – όμως, πρέπει να μάθετε και να κατανοήσετε τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς που θα σας οδηγήσει εκεί. Το βιβλίο αυτό σας διδάσκει αυτά τα μυστικά!

Αγοράστε το βιβλίο στην ελληνική γλώσσα πατώντας ΕΔΩ

Ακούστε ΔΩΡΕΑΝ το βιβλίο σε ηχητική ηχογράφηση στην αγγλική γλώσσα εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=mVK7fk-03Gk

This entry was posted in ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ on by .

About ilias_dn@yahoo.gr

Ονομάζομαι Ηλίας Γρατσίας και είμαι παθιασμένος Δικτυωτής. Δουλειά μου είναι να βοηθάω, να καθοδηγώ και να δείχνω τον τρόπο, σε όσους θέλουν να αποκτήσουν οικονομική ελευθερία και αυτοδιαχείριση της ζωής τους και του χρόνου τους, μέσω του καταπληκτικού και πολύ δυναμικού επαγγελματικού οχήματος, που ονομάζεται ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. Σου εύχομαι καλή περιήγηση στο BLOG μου, και εύχομαι το υλικό που θα βρεις εδώ, να σε βοηθήσει στην εξέλιξη σου, ως άνθρωπο και ως επαγγελματία. Για οτιδήποτε χρειαστείς, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου, μέσω των πολλαπλών τρόπων επικοινωνίας, που θα βρεις σε αυτό εδώ το BLOG