Προτεινόμενο βιβλίο για επαγγελματίες του Δικτυακού Μάρκετινγκ “ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ”

Προτεινόμενο βιβλίο για επαγγελματίες του Δικτυακού Μάρκετινγκ “ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ”

Προτεινόμενο και απαραίτητο βιβλίο για όσους είναι αποφασισμένοι να κερδίσουνε λίγα ή πάρα πολλά χρήματα από το Δικτυακό Μάρκετινγκ, και να χτίσουνε μία υγιή, μεγάλη και κερδοφόρα επιχείρηση μέσω αυτής της ραγδαία αναπτυσσόμενης σε παγκόσμιο επίπεδο βιομηχανίας, είναι το καταπληκτικό βιβλίο του Θοδωρή Αραμπατζή “ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ”.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ 

AKATAMAXITO DIKTIAKO MARKETING

Ονομάζομαι Ηλίας Γρατσίας και ασχολούμαι μόλις 3 χρόνια με το Δικτυακό Μάρκετινγκ και οφείλω το ήμισυ της επιτυχίας μου στο καθημερινό διάβασμα, στην μελέτη και στην αναζήτηση της γνώσης του σωστού τρόπου της εργασίας του Δικτυωτή, όπως και στην παρακολούθηση σεμιναρίων προσωπικής ανάπτυξης και στο διάβασμα βιβλίων προσωπικής αυτοβελτίωσης, σωστής και αποτελεσματικής επικοινωνίας, Δικτυακού Μάρκετινγκ, Κλασικού Μάρκετινγκ κ.α.

Το άλλο μισό της επιτυχίας μου το οφείλω στην συνεχή δράση και στην επιλογή των κατάλληλων συνεργατών για την επιχείρησή μου, και στην διαρκή εκπαίδευση αυτών, ώστε να γίνονται καλύτεροι από εμένα, (εάν δεν είναι ήδη καλύτεροι από εμένα).

(το άρθρο συνεχίζεται …)

Μέσα στους τελευταίους 20 μήνες έχω δημιουργήσει μία επιχείρηση 3.400 ατόμων και αυτό το έχω πετύχει γιατί δεν αφήνω την επιχείρησή μου στην τύχη. Έχω επιλέξει ως όχημα για το ταξίδι της επιτυχίας μου, την διαρκή γνώση και την διαρκή προσωπική εξέλιξη.

Τους τελευταίους 6  μήνες παράλληλα με την πρώτη μου επιχείρηση έχω ξεκινήσει να χτίζω και μία 2η επιχείρηση πολύ επιτυχημένα.

Ένα από τα βιβλία που με έχουν βοηθήσει πολύ στην καριέρα μου ως Δικτυωτής είναι το βιβλίο του Θοδωρή Αραμπατζή “ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ”. Είναι ίσως ο καλύτερος Οδηγός για αρχάριους αλλά και για έμπειρους Δικτυωτές, που κυκλοφορεί στην ελληνική γλώσσα.

Θοδωρή σε ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη συνεισφορά σου στην καλυτέρευση του επαγγελματικού επιπέδου και των δεξιοτήτων, εκατοντάδων ανθρώπων οι οποίοι βλέπουν το Δικτυακό Μάρκετινγκ, ως μία πολύ προσοδοφόρα ενασχόληση, και αποφασίζουν να το δουνε επαγγελματικά και όχι ερασιτεχνικά. Γιατί ως γνωστόν, σε όλες τις δουλειές, οι επαγγελματίες είναι εκείνοι που κερδίζουν τα περισσότερα χρήματα και όχι οι ερασιτέχνες.

Οπότε εάν αναρωτιέστε γιατί η επιχειρήσή σας δεν έχει τα εισοδήματα και τα αποτελέσματα τα οποία επιθυμείτε, ξεκινήστε με το να δώσετε προτεραιότητα στο να γίνετε πιο επαγγελματίες σε αυτό που κάνετε, ξεκινώντας από αυτό το καταπληκτικό βιβλίο με τίτλο “ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ”.

                                                                                                                                                            

Συνδεθείτε μαζί μου στα Social Media (Facebook, Twitter, You Tube, LinkedIn, Pinterest) μέσω των κουμπιών που θα βρείτε στην δεξιά μπάρα του blog, και κάντε like στις fanpage (βρίσκονται στην δεξιά μπάρα του blog) τις οποίες διατηρώ στο facebook για να λαμβάνετε περισσότερες ενημερώσεις και χρήσιμες πληροφορίες και από αυτά τα Μέσα Κοινωνική Δικτύωσης

Στην επιτυχία σας!

Ηλίας Γρατσίας

skype: elias.gratsias

ilias_dn@yahoo.gr

+306948879287