Πως το σώμα σας παράγει ηλεκτρισμό. Τα οφέλη της Γείωσης

Άρθρο του Δρ. Μέρκολα

Μετάφραση: Δανάη Πετροπούλου

Το σώμα σας είναι σε θέση να παράγει ηλεκτρική ενέργεια – η ικανότητα αυτή είναι στην πραγματικότητα ένα πολύ βασικό στοιχείο της ανθρώπινης υγείας. Η ηλεκτρική ενέργεια είναι αυτή που επιτρέπει στο νευρικό σας σύστημα να στέλνει σήματα στον εγκέφαλό σας. Τα σήματα αυτά είναι στην πραγματικότητα φορτία, μου μεταφέρονται από κύτταρο σε κύτταρο.

Τα μηνύματα που μεταφέρονται μέσω ηλεκτρικών σημάτων στο σώμα σας, είναι υπεύθυνα για τον έλεγχο του ρυθμού των παλμών της καρδιάς, την κυκλοφορία του αίματος καθώς και πολλά άλλα.

Ακόμα και το βιολογικό σας ρολόι χρησιμοποιεί την ηλεκτρική αυτή δραστηριότητα προκειμένου να κρατήσει τον κιρκαδικό ρυθμό σε τάξη. Είστε απλώς, ένα ηλεκτρικό ον! Την στιγμή που κάθε ηλεκτρική δραστηριότητα σταματήσει στο σώμα σας, δεν θα μπορείτε να επιβιώσετε.

deta elis geiosi

Με ποιο τρόπο μπορεί το σώμα σας να παράγει ηλεκτρική ενέργεια;

Το παραπάνω βίντεο από το The Medicine Journal δίνει μια σύντομη εξήγηση της περίπλοκης διαδικασίας που χρησιμοποιεί το σώμα για να παράξει ηλεκτρισμό. Στο σώμα σας υπάρχουν άτομα που αποτελούνται από θετικά φορτισμένα πρωτόνια, αρνητικά φορτισμένα ηλεκτρόνια και νετρόνια τα οποία είναι ουδέτερα.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου από την πηγή την οποία αντλήθηκε: http://enallaktikidrasi.com/2014/05/pos-to-soma-sas-paragei-ilektrismo-kai-ta-ofeli-tis-geiosis/#ixzz32ofK32P8

deta elis geiosi

Ηλίας Γρατσίας

Ανεξάρτητος Συνεργάτης Deta Elis
elias gratsias blog photo new
Συνδεθείτε μαζί μου στα Social Media 
facebook button 2  twitter button  linkedin button  you tube  pinterest button   blog 2
Friend me at skype: elias.gratsias
E-mail me at: ilias_dn@yahoo.gr

Fan Page 1  elias gratsias like us on facebook

Fan Page 2  like us on facebook 2