7 Βιβλία που χρειάζεται οπωσδήποτε να διαβάσεις εάν θέλεις να καλυτερεύσεις τη ζωή σου

7 Βιβλία που χρειάζεται οπωσδήποτε να διαβάσεις
εάν θέλεις να καλυτερεύσεις τη ζωή σου

koukouvagia gnosi

Υπάρχουν στην κυριολεξία εκατοντάδες βίβλια τα οποία θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι, τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τη ζωή σου και κατά συνέπεια να αλλάξεις την ίδια σου τη ζωή προς το καλύτερο σε όλους τους τομείς. Όλοι οι επιτυχημένοι άνθρωποι διαβάζουν καθημερινά καινούρια βιβλία προσωπικής ανάπτυξης και άλλα επιμορφωτικά βιβλία. Ποτέ δεν λένε «Έμαθα» αλλά συνεχώς αναζητούν την γνώση.

Εάν είσαι αποφασισμένος να ακολουθήσεις τον δρόμο της επιτυχίας στην ζωή σου, με όποιον τρόπο (όχημα) και αν διαλέξεις να τα καταφέρεις, σου προτείνω να ξεκινήσεις με τα 7 παρακάτω βιβλία «σταθμός». (“Γίνετε πλούσιοι με τη δύναμη της σκέψης”, Napoleon Hill, “Δικτυακό Μάρκετινγκ: Η επιχείρηση του 21ου αιώνα”, Robert Kiyosaki κ.α.)

Διαβάστε γιατί είναι σημαντικό να διαβάσετε αυτά τα βιβλία, και κάνετε download τη λίστα με τα 7 προτεινόμενα βιβλία από αυτό το λινκ:
https://app.box.com/s/cnw7xjfgkr6ybqao8cwf

Εάν βρήκες χρήσιμο αυτό το άρθρο μοιράσου το και με άλλους χρησιμοποιώντας τα κουμπιά μοιράσματος σε άλλα κοινωνικά δίκτυα (Twitter, LinkedIn, κ.α.), τα οποία θα βρεις κάτω από αυτό το άρθρο.

Στην επιτυχία σου!

Ηλίας Γρατσίας

Click here to Friend me at Facebook: Elias Gratsias

Τηλ. (+30) 6948879287

skype: elias.gratsias

www.eliasgratsias.com

Like my Fanpages: https://www.facebook.com/EliasGratsiasPersonalDevelopment

                                 https://www.facebook.com/EliasGratsiasMlmEducationSupportCentre