Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα επικοινωνίας και θα τα πούμε πολύ σύντομα διαδικτυακά ή τηλεφωνικά για να γνωριστούμε και για να ακούσεις ολοκληρωμένη την πρόταση που έχω να σου κάνω και να αποφασίσεις αν θέλεις να συνεργαστούμε

We value your privacy and would never spam you

Αν συμβεί κάτι στο κύριο εισόδημά σου (π.χ. απόλυση, κλείσιμο της επιχείρησης που εργάζεσαι ή που σου ανήκει κ.ο.κ.) έχεις έτοιμο κάποιο εναλλακτικό "PLAN B" ώστε να μην βρεθείς σε πολύ δύσκολη θέση ξαφνικά; Δες το παραπάνω βίντεο για να καταλάβεις το πνεύμα μου, και αν είσαι έτοιμος/η για μεγάλες θετικές αλλαγές στην ζωή σου, ανυπομονώ να γνωριστούμε για να σου παρουσιάσω λεπτομερώς την πρότασή συνεργασίας που έχω να σου κάνω.

Καλώς ήλθες στην σελίδα μου. Ονομάζομαι Ηλίας Γρατσίας, εργαζόμουν για 10 χρόνια ως υπάλληλος και τα τελευταία 18 χρόνια είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και έχω να σου κάνω μία πρόταση συνεργασίας που ίσως να σου αλλάξει την ζωή. Αυτό θα εξαρτηθεί από εσένα. Αυτήν την ίδια πρόταση που θέλω να σου κάνω, μου την έκανε ένας γνωστός μου πριν από 7 χρόνια. Εμένα μου άλλαξε την ζωή. 

Πρώτα όμως έχω μία σημαντική ερώτηση να σου κάνω.

Είσαι έτοιμος/η να αλλάξεις την ζωή σου προς το καλύτερο και να εκπληρώσεις τα όνειρα σου ή έχεις χάσει κάθε ελπίδα για να ζήσεις την ζωή που σου αξίζει;

Ο Αϊνστάιν είχε πει κάποτε: "Ποτέ μην ζεις με ένα ΑΝ".

Αν δεν είσαι ευχαριστημένος/η με την ζωή σου και με τα οικονομικά σου... Αν έχεις ακόμη όνειρα για την ζωή σου... Αν κουράστηκες να έχεις αφεντικά πάνω από το κεφάλι σου, που σε πρήζουν και δε αναγνωρίζουν την αξία σου... Αν είσαι έτοιμος/η να πάρεις την ζωή σου στα χέρια σου... Αν το λέει ακόμη η καρδιά σου.... τότε είσαι στο σωστό μέρος!

Έχω να σου κάνω μία επαγγελματική πρόταση αμοιβαίου όφελους με την οποία θα δημιουργήσουμε μαζί το παρόν μας και το μέλλον μας. Θα έχεις άμεση βοήθεια και καθοδήγηση από εμένα και θα σου μάθω όλα τα μυστικά που με πολύ κόπο και χρόνο έχω κάνει κτήμα μου τα τελευταία 7 χρόνια. Με λίγα λόγια σε αυτό το ταξίδι προς την εκπλήρωση των ονείρων σου δεν θα είσαι μόνος σου. Θα είμαι ο μέντορας σου. Ότι γνωρίζω θα το μάθεις και εσύ. Μόνο που εγώ δεν είχα βοήθεια ενώ εσύ θα έχεις την δική μου. Οπότε θα γλιτώσεις χρόνο, κόπο και χρήματα.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα τα πούμε πολύ σύντομα διαδικτυακά ή τηλεφωνικά για να ακούσεις ολοκληρωμένη την πρόταση που έχω να σου κάνω και να αποφασίσεις αν θέλεις να συνεργαστούμε για την δημιουργία μίας καλύτερης ζωής και για τους δυό μας.

Δες το βίντεο στο πάνω μέρος της σελίδας για να καταλάβεις το πνεύμα μου, και αν είσαι έτοιμος/η για μεγάλες θετικές αλλαγές στην ζωή σου, ανυπομονώ να γνωριστούμε για να σου παρουσιάσω την πρότασή μου.