Βιβλία που μου άλλαξαν την ζωή – Προτεινόμενο βιβλίο εβδομάδας

Δικτυακό Μάρκετινγκ

Για να αλλάξω την ζωή μου έπρεπε να αλλάξω πρώτα τον τρόπο που σκέφτομαι. Τα τελευταία 5 χρόνια που ασχολούμαι με το Δικτυακό Μάρκετινγκ διαβάζω καθημερινά βιβλία προσωπικής ανάπτυξης και παρακολουθώ και μελετάω τους καλύτερους του χώρου παγκοσμίως. Αυτούς που ξεκίνησαν από το μηδέν και τώρα κερδίζουν 10.000 ευρώ τον μήνα ή ακόμη και 500.000 ευρώ τον μήνα. Όσο και υπερβολικά να σας ακούγονται αυτά τα ποσά απλά συμβαίνουν. Όχι από την μία στιγμή στην άλλη. Με χτίσιμο, υπομονή, επιμονή, σταθερή εργατικότητα, προσπάθεια και συνέπεια.

Αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας όλα αυτά τα βιβλία τα οποία έχω διαβάσει και τα οποία με βοήθησαν να φτάσω εκεί που έχω φτάσει μέσα σε μόλις 5 χρόνια.

Το προτεινόμενο βιβλίο της εβδομάδας είναι το “Φτωχός μπαμπάς, Πλούσιος Μπαμπάς” του Ρόμπερτ Κιγιοσάκι. Ένα βιβλίο που μου έδωσε να καταλάβω ότι δεν είχα ιδέα από οικονομικά και ότι αν συνέχιζα να σκέφτομαι με τον ίδιο τρόπο στην ζωή μου θα κατέληγα φτωχός, αφού πρώτα θα είχα ζήσει μία ζωή με άγχος και “μεροδούλι – μεροφάι”.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ή να αγοράσετε το βιβλίο “Φτωχός μπαμπάς, Πλούσιος Μπαμπάς” πατώντας ΕΔΩ

Δικτυακό Μάρκετινγκ

Deta Elis Devita Cosmo

Deta Elis DeRofes

MIN KANEIS KLIK EDO BANNER

This entry was posted in ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ and tagged , , on by .

About ilias_dn@yahoo.gr

Ονομάζομαι Ηλίας Γρατσίας και είμαι παθιασμένος Δικτυωτής. Δουλειά μου είναι να βοηθάω, να καθοδηγώ και να δείχνω τον τρόπο, σε όσους θέλουν να αποκτήσουν οικονομική ελευθερία και αυτοδιαχείριση της ζωής τους και του χρόνου τους, μέσω του καταπληκτικού και πολύ δυναμικού επαγγελματικού οχήματος, που ονομάζεται ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. Σου εύχομαι καλή περιήγηση στο BLOG μου, και εύχομαι το υλικό που θα βρεις εδώ, να σε βοηθήσει στην εξέλιξη σου, ως άνθρωπο και ως επαγγελματία. Για οτιδήποτε χρειαστείς, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου, μέσω των πολλαπλών τρόπων επικοινωνίας, που θα βρεις σε αυτό εδώ το BLOG