ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Η Deta Elis είναι η εταιρία με την οποία έχω επιλέξει να συνεργάζομαι και να βοηθάω και τους συνεργάτες μου να αποκτήσουν την οικονομική τους ελευθερία, την χρονική τους ελευθερία και να διεκδικήσουν από την ζωή αυτό που τους αξίζει. Ότι καλύτερο δηλαδή.

Περισσότερα για εμένα μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

 banner deta - elis

Deta Elis

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ … ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Για περισσότερες πληροφορίες για τον βιοσυντονισμό και για την εταιρία Deta Elis πατήστε ΕΔΩ  και ΕΔΩ

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος για συνεργασία πατήστε ΕΔΩ

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. Οι συσκευές DETA ELIS έχουνε βραβευθεί με 4 χρυσά μετάλλια από το Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας, από την Φυσική Ακαδημία Θετικών Επιστημών της Ρωσίας και από άλλους επίσημους φορείς.

Υπάρχουν χιλιάδες κλινικές μελέτες οι οποίες έχουν διεξαχθεί τα τελευταία 20 χρόνια, σε πάνω από 100 κλινικές στη Ρωσία, οι οποίες αποδεικνύουν τα θεραπευτικά αποτελέσματα των φορητών συσκευών βιοσυντονισμού της εταιρίας Deta Elis σε διάφορα είδη χρόνιων και οξέων νοσημάτων.

ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ DETA ELIS μπορούν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία χωρίς να βλάπτουν τους περιβάλλοντες ιστούς και όργανα τους ακόλουθους τύπους μικροοργανισμών: Ιούς (90 είδη), Βακτήρια (91 είδη), Μύκητες (61 είδη), Πρωτόζωα (31 είδη), Έλμινθες (33 είδη)

ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ DETA ELIS είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βοηθάνε με με μεγάλη επιτυχία σε: νοσήματα καρδιαγγειακού συστήματος, ενδοκρινικές διαταραχές, παθήσεις των νεφρών, ουρολογικές παθήσεις, γυναικολογικές παθήσεις, πονοκεφάλους διαφόρων προελεύσεων, γαστρεντερικές ασθένειες… και πολλές άλλες ασθένειες.

Για ακόμη περισσότερα βίντεο και πληροφορίες για την Deta Elis επισκεφθείτε: http://www.deta-elis-health.gr/

Η εταιρία DETA ELIS έχει δημιουργήσει επίσης, μία συσκευή η οποία ειδικεύεται στον τομέα της αισθητικής. Η συσκευή αυτή βοηθάει στην αντιγήρανση (ρυτίδες), είναι ιδανική για φυσικό λίφτινγκ, ενεργοποιεί τη στρώση του κολλαγόνου, δίνει λάμψη και αναζωογονεί. Βοηθάει επίσης και στην αντιμετώπιση της κυταρρίτιδας. Περισσότερα για αυτήν την συσκευή μπορείτε να διαβάσετε πατώντας ΕΔΩ

Τις συσκευές αυτές μπορείτε να τις προμηθευτείτε μόνο από Ανεξάρτητους Αντιπροσώπους της εταιρίας. Εάν θέλετε μπορείτε να γίνετε και εσείς Ανεξάρτητος Αντιπρόσωπος της εταιρίας Deta Elis πατώντας ΕΔΩ και συμπληρώνοντας την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Θα έρθω σε επαφή μαζί σας για να δω πως μπορώ να σας βοηθήσω.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις ασύρματες φορητές συσκευές βιοσυνονισμού της εταιρίας Deta Elis, για το πώς να τις αποκτήσετε, για να κλείσετε ραντεβού για ένα τεστ βιοσυντονισμού, ή για το πώς να γίνετε Ανεξάρτητος Αντιπρόσωπος αυτής της θεραπευτικής συσκευής βιοσυντονισμού πατήστε ΕΔΩ και συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή επικοινωνήστε εσείς μαζί μου μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που υπάρχουν στο blog μου

Οι ασύρματες φορητές συσκευές βιοσυνονισμού της εταιρίας Deta-Elis, είναι ακίνδυνες και βοηθούν σε πάρα πολλές παθήσεις. Αντιμετωπίζουν τις ασθένειες με φυσικό τρόπο, μέσω φιλικών προς τον ανθρώπινο οργανισμό συχνοτήτων, χωρίς καμμία απολύτως παρενέργεια (εν αντιθέσει με τα χημικά φάρμακα τα οποία ναι μεν θεραπεύουν, αλλά προκαλώντας ταυτόχρονα πολλές ανεπιθύμητεςπαρενέργειες στον οργανισμό).

Πολύ σημαντική είναι η συνεισφορά τους στην πρόληψη ασθενειών και στην αντιγήρανση και μακροζωία του οργανισμού.

1 thought on “ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Leave a Reply