Πώς οργανώνω την Λίστα μου και πώς κάνω μία Τηλεφωνική Πρόσκληση (βίντεο)

Πώς οργανώνω την ΛΙΣΤΑ μου και πώς κάνω μία ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (βίντεο)

Πολλοί καινούριοι δικτυωτές, από έλλειψη σωστής κατεύθυνσης και καθοδήγησης “ΚΑΙΝΕ” πολύ γρήγορα τη λίστα τους.

Όταν η εργασία του Δικτυακού Μάρκετινγκ γίνεται σωστά, αποτελεί μία πολύ ευχάριστη, κοινωνική και πολύ προσοδοφόρα εργασία.

Όταν γίνεται με τον λάθος τρόπο, τότε το αποτέλεσμα είναι φυσικά, να μην έχουμε αποτελέσματα, να καταλήγουμε να πιέζουμε τους φίλους μας και τους γνωστούς μας, να ψυχραινόμαστε μαζί τους και να δημιουργούμε κακή φήμη για το Δικτυακό Μάρκετινγκ, αυτόν τον καταπληκτικό τρόπο εργασίας και επιχειρηματικότητας, με τις τόσο μοναδικές, θαυμαστές και άπειρες επαγγελματικές δυνατότητες & προοπτικές.

Στόχος της πρώτης τηλεφωνικής μας επικοινωνίας, είναι μία μικρή διερεύνυση των αναγκών και των επιθυμιών του ανθρώπου, (μία μικρή συλλογή πληροφοριών για την οικογενειακή, ψυχολογική, οικονομική κατάσταση κ.α. την οποία βρίσκεται ο αποδέκτης του τηλεφωνήματός μας), είτε είναι γνωστός μας είτε είναι άγνωστός μας.

Στόχος του τηλεφωνήματος μας δεν είναι η πώληση ούτε η παρουσίαση. Στόχος ενός τηλεφωνήματος για πρόσκληση, είναι μόνο η αναθέρμανση της επικοινωνίας, η μικρή διερεύνυση των αναγκών και επιθυμιών του ατόμου και η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ!!! Τίποτε άλλο.

Το Δικτυακό Μάρκετινγκ αποτελεί ένα ΟΧΗΜΑ  κάλυψης αναγκών και εκπλήρωσης επιθυμιών των ατόμων με τα οποία επικοινωνούμε, και είναι περισσότερο μία εργασία ανθρωπίνων σχέσεων  παρά σκέτων άψυχων προϊόντων και υπηρεσιών.

Φυσικά η χρησιμότητα, η ποιότητα και η καινοτομία των προϊόντων, και της εταιρίας με την οποία συνεργαζόμαστε, έχει πολύ μεγάλη σημασία, αλλά ακόμη μεγαλύτερη σημασία έχει η ποιότητα των ανθρώπων που συνεργαζόμαστε.

Στο παρακάτω βίντεο θα παρακολουθήσετε:

1) Πώς οργανώνω τη λίστα μου, προτού να πάρω κάποιον τηλέφωνο για να τον προσκαλέσω να ενημερωθεί για το προϊόν ή για την επιχειρηματική μου πρόταση.

2) Πώς μιλάω με έναν φίλο, τον οποίο έχω να δω καιρό και θέλω να τον προσκαλέσω να εξετάσει την επιχειρηματική μου πρόταση

Μερικές επιπλέον απλές συμβουλές για την τηλεφωνική πρόσκληση:

α) Προτού να σηκώσω το ακουστικό έχω καλή ψυχολογία, αυτοπεποίθηση και ευχάριστη διάθεση

β) Συνδέομαι με τον υποψήφιο, μαθαίνω νέα του. Είμαι ο εαυτός μου, είμαι ειλικρινής, ενδιαφέρομαι, και πάνω από όλα είμαι άνθρωπος.

γ) Το τηλεφώνημα μου είναι σύντομο, και βασικός και μοναδικός του στόχος είναι να μάθω νέα του ατόμου, να πω τα δικά μου νέα και να τον προσκαλέσω να ενημερωθεί για το προϊόν μου ή για την επιχειρηματική μου πρόταση (ατομικό ραντεβού, ραντεβού με τον ανάδοχό μου, παρουσίαση σε σπίτι, παρουσίαση σε ξενοδοχείο, ιστοσελίδα με πληροφορίες κ.α.). ΠΡΟΣΟΧΗ! Ποτέ δεν κάνω παρουσίαση τηλεφωνικά!

δ) Με τις ερωτήσεις μου επικεντρώνομαι στις δικές του ανάγκες και επιθυμίες και όχι στις δικές μου.

ε) Έχω τα αυτιά μου ανοιχτά. Μιλάω λιγότερο, ακούω περισσότερο.

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να παρακολουθήσετε το βίντεο

Diktiako Marketing 2

Εάν σου άρεσε αυτό το post και το βρήκες βοηθητικό, μοιράσου το με τους ανθρώπους που πιστεύεις ότι θα τους ενδιαφέρει, μέσω των κουμπιών Share στα Social Media που θα βρείς κάτω από αυτό το post.
Εάν θέλεις να λαμβάνεις απευθείας στο e-mail σου παρόμοια posts, άρθρα και βίντεο τα οποία θα βοηθάνε εσένα και την ομάδα σου στην προσωπική σου ανάπτυξη και στην  ανάπτυξη της επιχείρησής σου, πάτησε στο μπάνερ πάνω δεξιά και εγγράψου στο newsletter του blog. Από εκεί θα μπορέσεις να κάνεις download τον ΔΩΡΕΑΝ ΟΔΗΓΟ με τίτλο: “15 Διαφορετικές Μέθοδοι Εύρεσης Νέων Υποψηφίων” για την Δικτυακού Μάρκετινγκ επιχείρησή σου.
Συνδέσου μαζί μου στα Social Media (Facebook, Twitter, You Tube, LinkedIn, Pinterest) μέσω των κουμπιών που θα βρεις στην δεξιά μπάρα του blog, και κάνε like στις fanpage (δεξιά μπάρα) που διατηρώ στο facebook για να λαμβάνεις περισσότερες ενημερώσεις και χρήσιμες πληροφορίες από εμένα μέσω και αυτών των Μέσων Κοινωνική Δικτύωσης
Στην επιτυχία σου!
Ηλίας Γρατσίας
Click here to Friend me at Facebook: Elias Gratsias 
Τηλ. (+30) 6948879287
skype: elias.gratsias
www.eliasgratsias.com
Like my Fanpages: 
https://www.facebook.com/EliasGratsiasPersonalDevelopment
https://www.facebook.com/EliasGratsiasMlmEducationSupportCentre