Είμαι εργαζόμενος γονέας. Δεν προλαβαίνω να περάσω καθόλου χρόνο μαζί με τα παιδιά μου. Τι μπορώ να κάνω;

Εργασία από το σπίτι για Μητέρες (και Πατέρες) που θέλουν να περνάνε περισσότερες ώρες με τα Παιδιά τους

Όπως όλοι γνωρίζουμε οι καθημερινές απαιτήσεις της δουλειάς μας σε ώρες είναι πάρα πολλές. Ξυπνάμε το πρωί 1-2 ώρες πριν από την ώρα που πιάνουμε δουλειά, να φτιάξουμε πρωινό γρήγορα – γρήγορα, για να είμαστε στη δουλειά στην ώρα μας, και το απόγευμα, αφού έχουμε δουλέψει 8-12 ώρες (μαζί με την διαδρομή σίγουρα συνήθως το 8άωρο γίνεται 10ωρο), να γυρίσουμε εξαντλημένοι και με κάποια ίσως νεύρα από την πίεση της δουλειάς.

Και την άλλη ημέρα πάλι τα ίδια, κάθε ημέρα, κάθε εβδομάδα για 40 χρόνια, αναμένοντας το Σαββατοκύριακο για να ξεκουραστούμε, να χαλαρώσουμε και για να περάσουμε τον χρόνο μας με τα παιδιά μας, τους φίλους μας, την οικογένειά μας κ.α. Ορισμένοι από εμάς αναμένουμε μόνο την Κυριακή για ξεκούραση, αν δουλεύουμε και το Σάββατο.

Τα παιδιά μίας εργαζόμενης μητέρας βιώνουν σημαντικές ελλείψεις από τους γονείς τους. Δεν τους βλέπουν σχεδόν ποτέ και πολλές φορές όταν τους βλέπουν, οι γονείς έχουν νεύρα ή απλά δουλεύοντας όλη την ημέρα και έχοντας και άλλα πράγματα να κάνουν, δεν έχουν πολύ χρόνο για αυτά. Πρέπει να μαγειρέψουν, να μαζέψουν  το σπίτι, να τακτοποιήσουν τους λογαριασμούς, να κάνουν τα ψώνια κ.α.

working mom

Τα παιδιά των εργαζομένων τα μεγαλώνει συνήθως η γιαγιά, ο παππούς, κάποια μπείμπι σίτερ κ.α. Η μητέρα τους, ενώ θέλει (συνήθως) να είναι πολύ συχνά μαζί με τα παιδιά της, για να βιώνει τις χαρές, τις λύπες τους, να στέκεται δίπλα τους στα προβλήματά τους και να τα ζει από κοντά να μεγαλώνουν, προλαβαίνει ίσα – ίσα να βρεθεί μαζί τους, ίσως από το απόγευμα και μετά ή από το βράδυ και μετά όταν τελειώνει με τις δουλειές της, και πολλές φορές επειδή είναι κουρασμένη και η ψυχολογία της από την δουλειά δεν είναι καλή, αθελά της αυτή η αρνητικότητα του πιεσμένου ωραρίου και της δουλειάς μεταδίδεται και στα παιδιά της.

(Το άρθρο συνεχίζεται…)

Πολλές μητέρες δεν έχουν ούτε γιαγιά, ούτε παππού να τις στηρίζει και ούτε και χρήματα για μπέιμπι σίτερ.

Όντας και εγώ ένα παιδί των οποίων οι γονείς λείπανε όλη την ημέρα από το σπίτι για να μπορέσουνε, δουλεύοντας ολημερίς, να μεγαλώσουνε εμένα και την αδερφή μου, μπορώ να πω ότι μου έχει αποτυπωθεί έντονα στη μνήμη, η απουσία των γονιών μου από την καθημερινότητά μου.

Το ίδιο έντονα μου έχει αποτυπωθεί και η κακή ψυχολογία τους για τα αυξημένα έξοδα των λογαριασμών, των φροντιστηρίων κ.α. και για τις πολλές ώρες με τις οποίες ανταλάσσανε την ζωή τους με χρήματα για να μπορέσουνε να μας μεγαλώσουν.

Πολλοί από εσάς μπορεί να έχετε βιώσει μία παρόμοια ιστορία σαν και την δική μου…

Τώρα που οι γονείς μου είναι συνταξιούχοι και έχουν άπλετο ελεύθερο χρόνο, βλέπω καθαρά την αλλαγή στην ψυχολογία τους. Πόσο πιο ήρεμοι είναι και ποσό καλύτερα απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους και την ζωή τους.

Εγώ προσωπικά έχω αποφασίσει να δώσω στον εαυτό μου και στα παιδιά μου κάτι καλύτερο από αυτό που μου δώσανε οι γονείς μου. Όπως ακριβώς και εκείνοι μου δώσανε κάτι καλύτερο από ότι τους δώσανε οι δικοί τους γονείς. Έχω αποφασίσει και είμαι ήδη σε πολύ καλό δρόμο, στο να βγω στην σύνταξη στα 45 μου χρόνια (40 είμαι τώρα), και να το πετύχω αυτό εργαζόμενος από το σπίτι και έχοντας την ευελιξία να βλέπω τα παιδιά μου όποτε αποφασίζω εγώ, και να ζω την ζωή μου με τους δικούς μου όρους.

Εάν θέλετε να μάθετε τον τρόπο εισοδήματος, τον οποίο εφαρμόζω επιτυχημένα τα τελευταία 4 χρόνια, ο οποίος θα σας δώσει την δυνατότητα να ζήσετε τη ζωή σας με τους δικούς σας όρους και με τα δικά σας ωράρια, και να χαρείτε εσείς το μεγάλωμα των παιδιών σας και όχι κάποιος άλλος, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας με λατινικούς χαρακτήρες, και θα σας έρθει στο e-mail σας ένα βίντεο διάρκειας 20 λεπτών το οποίο θα σας δείχνει τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να το καταφέρετε.

Εάν είναι η κατάλληλη στιγμή για εσάς και είσαστε σοβαροί/ες και αποφασισμένοι/ες στο να κάνετε κάτι, ώστε να χτίσετε ένα υψηλό εισόδημα από το σπίτι, και να πετύχετε να ζήσετε τη ζωή σας όπως ακριβώς την θέλετε εσείς, σας προτείνω να συμπληρώσετε και το τηλέφωνό σας στην παρακάτω φόρμα, για να μιλήσουμε και τηλεφωνικά. Αλλιώς τοποθετείστε μόνο το ονματεπώνυμό σας και το e-mail σας.

simpleaweber js=”

” style=”nhnf”


Αξίζεις Ελευθερία.

Αξίζεις Ευτυχία.

Αξίζεις Αφθονία.


Εάν σου άρεσε αυτό το post και το βρήκες βοηθητικό, μοιράσου το με τους ανθρώπους που πιστεύεις ότι θα τους ενδιαφέρει, μέσω των κουμπιών Share στα Social Media που θα βρείς κάτω από αυτό το post.
Στην επιτυχία σου!
Ηλίας Γρατσίας
elias gratsias blog photo new
Συνδεθείτε μαζί μου στα Social Media 
facebook button 2  twitter button  linkedin button  you tube  pinterest button   blog 2
Friend me at skype: elias.gratsias
E-mail me at: ilias_dn@yahoo.gr

Fan Page 1  elias gratsias like us on facebook

Fan Page 2  like us on facebook 2