ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ή ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ;

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ή ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ;

ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

“Η χειρότερη κατάσταση στον άνθρωπο είναι το αδιέξοδο. Εύρεση εργασίας μέσω αγγελιών εργασίας δεν υπάρχουν πολλές πλέον. Υπάρχουν όμως πολλές καλές προτάσεις γαι δημιουργία εισοδήματος με έδρα το σπίτι. Διαλέξτε ένα προϊόν ή μία υπηρεσία που να σας ταιριάζει, συνεργαστείτε άμεσα με κάποιον που να γνωρίζει την εργασία αυτή καλά, και το πώς να στήνει επιτυχημένα μία επιχείρηση δικτυακού μάρκετινγκ από το σπίτι, μάθετε καλά την εργασία αυτή και απελευθερωθείτε από τα σκαμπανεβάσματα της οικονομίας. Δημιουργήστε δικό σας εισόδημα χωρίς να σας ξαναπασχολήσει ποτέ ο φόβος της απόλυσης ή η ανασφάλεια της ανεργίας.”

Ζούμε σε μία εποχή όπου πολύς κόσμος έχει μείνει άνεργος (σύμφωνα με στατιστικές το 1/3 περίπου του πληθυσμού της Ελλάδας) και ψάχνει στις αγγελίες εργασίας απεγνωσμένα για εργασία. Κάποιοι άλλοι οι οποίοι έχουνε ακόμη τη δουλειά τους έχουνε υποστεί μικρές ή πολύ μεγάλες μειώσεις στον μισθό τους. Χιλιάδες επιχειρήσεις μη μπορώντας να ανταπεξέλθουν στις πάγιες μηνιαίες υποχρεώσεις τους (ενοίκιο, εφορία, ΤΕΒΕ κ.α.), λόγω της έλλειψης κυκλοφορίας ρευστού χρήματος στην αγορά, έχουνε κλείσει και κλείνουν συνεχώς.

unemployment 2

Ο κόσμος φοβισμένος για το αύριο ακόμη και τα λίγα χρήματα που μπορεί να έχει στην άκρη τα φυλαει για τις πιο δύσκολες στιγμές. Είναι ψυχολογικά “παγωμένος”. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην κυκλοφορεί το χρήμα, και όταν δεν κυκλοφορεί το χρήμα κλείνουν οι επιχειρήσεις, και οι άνθρωποι που δουλεύαν σε αυτές μένουν χωρίς δουλειά, και αυτός ο φαύλος κύκλος δεν έχει σταματημό.

ΛΥΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Σε μία οικονομική κρίση αυτή η έλλειψη εύρεσης εργασίας και κυκλοφορίας του χρήματος, μπορεί να διορθωθεί μέσω νεανικής χρηματοδοτούμενης επιχειρηματικότητας (για τους νέους), μέσω της μετανάστευσης (για όλους όσους το επιλέξουν) και μέσω της καινοτόμας ιδέας του “παραγωγικού καταναλωτή” και της επιχειρηματικότητας από το σπίτι που προσφέρει το Δικτυακό Μάρκετινγκ. Παραγωγικός καταναλωτής είναι αυτός που χρησιμοποιεί ένα προϊόν ή υπηρεσία και κερδίζει και παράλληλα χρήματα από την χρήση του προϊόντος ή υπηρεσίας, συστήνωντας τα και σε άλλους ανθρώπους οι οποίοι ενδιαφέρονται για το προϊόν αυτό ή για την πρόταση εισοδήματος. Ένας διαφορετκός τρόπος διακίνησης προϊόντων ή υπηρεσιών είναι το Δικτυακό Μάρκετινγκ. Κάποιοι είναι απλοί πελάτες, κάποιοι θέλουν να κερδίζουν και χρήματα από τις πωλήσεις, και κάποιοι άλλοι οργανώνουν μεγάλα δίκτυα συνεργατών και στήνουν μεγάλες επιχειρήσεις από την άνεση του σπιτιού τους. Ο καθένας επιλέγει αυτό που του ταιριάζει αναλόγως τις ανάγκες του και τις επιθυμίες του..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ

Στην οικονομική κρίση του 1929, στην Αμερική, συνέβαιναν ακριβώς τα ίδια γεγονότα και ίσως και χειρότερα. Ο κόσμος μην έχοντας κάποια άλλη απασχόληση, προκειμένου να δημιουργήσει εισόδημα γινότανε ανεξάρτητος αντιπρόσωπος εταιριών οι οποίες λειτουργούσαν και διακινούσαν τα προϊόντα τους μέσω του μοντελου της άμεσης πώλησης ή αλλιώς Δικτυακού Μάρκετινγκ (AVON, TAPPERWARE, κ.α.) οι οποίες υπήρχαν τότε.

Στην εποχή μας λόγω του ίντερνετ, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που διακινούνται μέσω του δικτυακού μάρκετινγκ είναι πάρα πολλά και δεν περιορίζονται όπως παλιά σε μία ορισμένη γκάμα προϊόντων όπως τάπερ, καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής. Πλέον στο δικτυακό μάρκετινγκ υπάρχουν πολλά άλλα προϊόντα και άλλες υπηρεσίες οι οποίες προσφέρονται μέσω αυτού του τρόπου προώθησης. (π.χ. Υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων, επενδυτικός χρυσός, ιατρικά μηχανήματα, υπηρεσίες διαφήμισης ιστοσελίδων, κοινωνικά δίκτυα και πολλά άλλα) διακινούνται πλέον μέσω δικτυακού μάρκετινγκ.

Το Δικτυακό Μάρκετινγκ ή αλλιώς Επιχείρηση από το Σπίτι δίνει την δυνατότητα σε οποιονδήποτε το επιλέξει (μισθωτό, επιχειρηματία κ.α.) να δημιουργήσει τη δική του “franchise” επιχείρηση με έδρα το σπίτι του, να γίνει ανεξάρτητος αντιπρόσωπος μίας ή και περισοτέρων εταιριών Δικτυακού Μάρκετινγκ, και να παράγει εισόδημα από την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών αυτής της εταιρίας, χωρίς να χρειάζεται να αγοράζει συνέχεια την εφημερίδα και απεγνωσμένος και απελπισμένος να ψάχνει διαρκώς στις αγγελίες εργασίας, χωρίς κανένα αποτέλεσμα μιας και πολλές δουλειές δεν υπάρχουν πλέον.

Το Δικτυακό Μάρκετινγκ είναι μία δυνατότητα για δημιουργία franchise επιχείρησης με έδρα το σπίτι. Συνηθίζεται να λέγεται το “FRANCHISE ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ”

Στο Δικτυακό Μάρκετινγκ δίνεται η δυνατότητα σε κάποιον, με ένα πολύ μικρό κεφάλαιο έναρξης (συνήθως 50 – 500 ευρώ) να γίνει ανεξάρτητος αντιπρόσωπος μίας εταιρίας Δικτυακού Μάρκετινγκ με έδρα το σπίτι του, γλιτώνοντας έτσι τα δυσβάσταχτα πάγια λειτουργικά έξοδα τα οποία έχει μία κλασική επιχείρηση (ενοίκιο, μισθοί υπαλλήλων, ΙΚΑ, λογιστικά έξοδα κ.α.). Μία πολύ σημαντική δυνατότητα επιχειρηματικά, είναι ότι στο Δικτυακό Μάρκετινγκ δίνεται η δυνατότητα σε όποιον το επιλέξει εκτός από το να διανέμει μόνος του τα προίόντα ή τις υπηρεσίες της εταιρίας, να δημιουργήσει και ένα δικό του δίκτυο και άλλων συνεργατών (να ανοίξει δηλαδή και άλλα “υποκαταστήματα”), με αποτέλεσμα να πολλαπλασιάζει με αυτόν τον τρόπο τον παραγωγικό του χρόνο, και κατ’ επέκταση και τα κέρδη του (κερδίζοντας χρήματα και από τις πωλήσεις όλης της ομάδας και όχι μόνο από τις δικές του πωλήσεις). Για αυτό και παραλληλίζεται με την κλασική franchise επιχειρηματικότητα χωρίς φυσικά να έχει όλα αυτά τα έξοδα που έχει η κλασική franchise επιχείρηση. Γι αυτό ονομάζεται franchise του “λαού” ή αλλιώς του “φτωχού”.

Μία ανέξοδη επιχειρηματικότητα λοιπόν, με πάρα πολλές προοπτικές και πραγματικά πολύ υψηλά εισοδήματα για όποιον την πάρει στα σοβαρά (το δικτυακό μάρκετινγκ τα τελευταία 30 χρόνια έχει παράγει τους περισσότερους εκατομμυριούχους) και ένα μικρό εισόδημα για όποιον την δει ως κατι συμπληρωματικό και εργαστεί ερασιτεχνικά..

Η χειρότερη κατάσταση στον άνθρωπο είναι το αδιέξοδο. Εύρεση εργασίας μέσω αγγελιών εργασίας δεν υπάρχουν πολλές πλέον. Υπάρχουν όμως πολλές καλές προτάσεις γαι δημιουργία εισοδήματος με έδρα το σπίτι. Διαλέξτε ένα προϊόν που σας ταιριάζει, συνεργαστείτε άμεσα με κάποιον που να γνωρίζει την εργασία αυτή καλά, και το πώς να στήνει επιτυχημένα μία επιχείρηση δικτυακού μάρκετινγκ από το σπίτι, μάθετε καλά την εργασία αυτή και απελευθερωθείτε από τα σκαμπανεβάσματα της οικονομίας. Δημιουργήστε δικό σας εισόδημα χωρίς να σας ξαναπασχολήσει ποτέ ο φόβος της απόλυσης ή η ανασφάλεια της ανεργίας.

Ξεκινώντας για ένα συμπληρωματικό εισόδημα το οποίο πιθανόν να έχετε χάσει από τις μειώσεις των μισθών, τις αυξήσεις των χαρατσιών και της εφορίας μπορείτε στα επόμενα χρόνια να αποκτήσετε βήμα – βήμα την οικονομική σας ανεξαρτησία. Όλα αυτά θα τα αποκτήσετε μέσω του δικτυακού μάρκετινγκ, αρκεί να μάθετε τον σωστό τρόπο και τις τεχνικές με τις οποίες στήνεται μία επιχείρηση δικτυακού μάρκετινγκ από το σπίτι, συνεργαζόμενοι με κάποιον ο οποίος έχει την εμπειρία και την γνώση να σας οδηγήσει και στην δική σας επιτυχία.

Εύκολη εύρεση εργασίας στις αγγελίες εργασίας λοιπόν μπορεί να μην υπάρχει, και όταν υπάρχει να είναι με πολύ λίγα χρήματα τα οποία φυσικά δεν φθάνουν για τις ανάγκες, τις υποχρεώσεις και τις επιθυμίες σας, υπάρχει όμως ή δημιουργία εργασίας και εισοδήματος μέσω δικτυακού μάρκετινγκ.

Πάντα υπάρχουν προβλήματα αλλά πάντα υπάρχουν και λύσεις για όποιον τις αναζητεί.

Εάν είστε από τους ανθρώπους οι οποίοι αναζητούν λύσεις για τα προβλήματα τους και είσαστε αποφασισμένοι να καλυτερεύσετε την ζωή σας, επικοινωνήστε μαζί μου μέσω αυτού του μπλογκ είτε αφήνωντας ένα σχόλιο, είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στο μενού “Επικοινωνία” αυτού του blog ή μέσω της fan page μου του facebook που θα βρείτε πατώντας στο μπάννερ στην μπάρα δεξιά (μενού “Αρχική Σελίδα”).

Εάν επίσης βρήκατε αυτό το άρθρο (και άλλα αναρτημένα στο μπλογκ) ενδιαφέροντα και χρήσιμα, μπορείτε να μοιραστείτε το blog αυτό στο facebook ή όπου αλλού θέλετε, και μπορείτε να βάλετε και το e-mail σας στην δεξιά στήλη (μενού “Αρχική Σελίδα”) ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση στο e-mail σας για κάθε καινούριο άρθρο το οποίο αναρτώ σε αυτό το blog.

Φιλικά,

Ηλίας Γρατσίας

2 thoughts on “ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ή ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ;

  1. Τάσος Τριαντφύλλου

    Έχεις πολύ ωραίο λόγο. Τώρα σε “ανακάλυψα”. Θα σε παρακολουθώ …στενά.
    Ευτυχώς το MLM έχει και τέτοιους ανθρώπους, που όλη η ζωή τους δεν είναι μια ρεκλάμα.
    Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο.

    Φιλικά,
    Τάσος Τριαντφύλλου

    1. eliasgratsiasincomesolutions

      Να είσαι καλά Τάσο! Σε ευχαριστώ. Ναι είναι σημαντικό κομμάτι ο επαγγελματισμός, εάν κάποιος θέλει κάποια στιγμή να αποκτήσει ένα σοβαρό εισόδημα και ελευθερία μέσα από το MLM. Επισκέφθηκα την ιστοσελίδα σου και το blog σου. Θα το επισκέπτομαι για να λαμβάνω ενδιαφέρουσες διατροφικές συμβουλές

Comments are closed.