Δικτυακό Μάρκετινγκ – Διαχείριση Αντιρρήσεων – Mike Dillard και Mark Wieser – “Black Belt Recruiting”

Δικτυακό Μάρκετινγκ – Διαχείριση Αντιρρήσεων – Mike Dillard και Mark  Wieser – “Black Belt Recruiting”

Εάν θέλετε να γίνετε ειδικός στο να προσκαλείτε και να εισάγετε καινούριους συνεργάτες στην επιχείρηση σας, θα χρειαστεί να γίνετε ειδικός στο να διαχειρίζεστε τις οποιεσδήποτε αντιρρήσεις.

Τα άσχημα νέα είναι πώς οι περισσότεροι δικτυωτές δεν έχουν ιδέα για το πώς να διαχειριστούν αντιρρήσεις.

Τα όμορφα νέα; Χρησιμοποιώντας τις απλές τεχνικές μου, πάνω στην διαχείριση αντιρρήσεων δεν θα γίνει μόνο απλό για εσάς αλλά θα αρχίσετε να διασκεδάζετε όποτε διαχειρίζεστε μία αντίρρηση

diaxeirisi antirriseon

Το εννοώ.

Ένα από τα αγαπημένα μου σημεία πάνω στην διαδικασία της συνέντευξης με έναν υποψήφιο είναι όταν εκείνος με “βομβαρδίζει” με αντιρρήσεις. Αυτό μπορώ να το πω τώρα πλέον, αλλά δεν ήταν πάντα έτσι. Στην πραγματικότητα, όπως και οι περισσότεροι δικτυωτές απογοητευόμουν (και φοβόμουν) κάθε φορά που σκεφτόμουν ότι οι υποψήφιοι συνεργάτες θα αρχίσουν να υψώνουν αντιρρήσεις.

(Το άρθρο συνεχίζεται …)

Μόνο όταν άρχισα να συνειδητοποιώ ότι οι αντιρρήσεις του υποψηφίου είναι καλό σημάδι και όχι κακό σημάδι, άρχισα να νιώθω καλά και να περνάω καλά όποτε άκουγα αντιρρήσεις. Οι αντιρρήσεις πολλές φορές είναι ένα σημάδι ότι ο υποψήφιος σκέφτεται σοβαρά την πρόταση μου. Οι αντιρρήσεις είναι συνήθως σημάδι για ένα από τα 2 παρακάτω;

1) Οι υποψήφιοι σας με τις αντιρρήσεις τους, επιβραδύνουν λίγο την διαδικασία, για να σιγουρευτούν ότι θα συμμετέχουν σε κάτι που το καταλαβαίνουν

2) Σας κάνουν ένα τεστ. Καμμία φορά κάποιοι υποψήφιοι σας φέρνουν αντιρρήσεις για να δουν εάν μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε.

Γιατί;

α) Επειδή γνωρίζουν ότι αν αποφασίσουν να συνεργαστούν μαζί σας, θα τους ρωτάνε και εκείνους οι υποψήφιοί τους παρόμοιες ερωτήσεις, και θέλουν να δούνε αν αυτές που θα τους δώσετε είναι καλές απαντήσεις για τέτοιου είδους ερωτήσεις.

β) Να δούνε εάν γνωρίζετε τι κάνετε… Εάν μπορείτε να απαντήσετε τις “δύσκολες” ερωτήσεις

Μεταφρασμένο απόσπασμα από την εκπαιδευτική σειρά DVD και βιβλίου: “BLACK BELT RECRUITING”, Mike Dillard (Ιδρυτής Magnetic Sponsoring) και Mark Wieser (και οι 2 εκατομμυριούχοι του Δικτυακού Μάρκετινγκ. Ο Mark Wieser, με τις τεχνικές που διδάσκει σε αυτήν την εκπαιδευτική σειρά (DVD + βιβλίο), πραγματοποιεί πάνω από 250 προσωπικές εγγραφές τον χρόνο).

Απόσπασμα της συνέντευξης του Mark Wieser από τον Mike Dillard μπορείτε να ακούσετε ΔΩΡΕΑΝ πατώντας πάνω στο παρακάτω μπάνερ:

Εάν σας άρεσε αυτό το post και το βρήκατε βοηθητικό, μοιραστείτε το με τους ανθρώπους που πιστεύετε ότι θα τους ενδιαφέρει, μέσω των κουμπιών Share στα Social Media που θα βρείτε κάτω από αυτό το post.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε απευθείας στο e-mail σας παρόμοια posts, άρθρα και βίντεο τα οποία θα βοηθάνε εσάς και την ομάδα σας στην προσωπική σας ανάπτυξη και στην  ανάπτυξη της επιχείρησής σας, πατήστε το μπάνερ πάνω δεξιά και εγγραφείτε στο newsletter του blog. Από εκεί θα μπορέσετε να κάνετε download τον ΔΩΡΕΑΝ ΟΔΗΓΟ με τίτλο: “15 Διαφορετικές Μέθοδοι Εύρεσης Νέων Υποψηφίων”

Συνδεθείτε μαζί μου στα Social Media (Facebook, Twitter, You Tube, LinkedIn, Pinterest) μέσω των κουμπιών που θα βρείτε στην δεξιά μπάρα του blog, και κάντε like στις fanpage (δεξιά μπάρα) που διατηρώ στο facebook για να λαμβάνετε περισσότερες ενημερώσεις και χρήσιμες πληροφορίες και από αυτά τα Μέσα Κοινωνική Δικτύωσης

Στην επιτυχία σας!

Ηλίας Γρατσίας

Click here to Friend me at Facebook: Elias Gratsias

Τηλ. (+30) 6948879287

skype: elias.gratsias

www.eliasgratsias.com

Like my Fanpages: https://www.facebook.com/EliasGratsiasPersonalDevelopment

https://www.facebook.com/EliasGratsiasMlmEducationSupportCentre