ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ – Διαχείριση αντιρρήσεων Νούμερο 1

ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ – Διαχείριση αντιρρήσεων Νούμερο 1

Ένας μεγάλος φόβος των ατόμων που ασχολούνται με το Δικτυακο Μάρκετινγκ είναι οι αντιρρήσεις. Ειδικά των καινούριων δικτυωτών.

Είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε ότι οι αντιρρήσεις είναι μία φυσική διαδικασία.

Κάποιος φοβάται, κάποιος άλλος δεν πιστεύει, για κάποιον άλλον δεν είναι απλά η ώρα του.

Δεν έχει σημασία. Οι αντιρρήσεις και τα “Όχι” είναι ο τρόπος με τον οποίο θα φτάσετε στα “Ναι”

antirriseis_1

Συνειδητοποιήστε ότι όσο περισσότερες αντιρρήσεις και όσο περισσότερα “Όχι” εισπράξετε κατά τη διάρκεια της ημέρας, τόσο περισσότερα “Ναι” θα καταφέρετε να πετύχετε. Κάθε “Όχι” που εισπράττετε σας φέρνει πιο κοντά στο επόμενο “Ναι”

Διασκεδάστε με τις “Αντιρρήσεις” και με τα “Όχι” τα οποία συναντάτε. Είναι απλά ένα μέρος της διαδικασίας για την επιτυχία (Το άρθρο δεν τελειώνει εδώ… συνεχίστε την ανάγνωση)

Θα δημιουργήσω μία σειρά από αναρτήσεις άρθρων και βίντεο με κύριο θέμα τις αντιρρήσεις που μπορεί να συναντήσει κάποιος και πώς μπορεί να τις αντιμετωπίσει χωρίς να χάσει την θέση υπεροχής και σιγουριάς που κάθε δικτυωτής χρειάζεται να έχει όποτε έχει απέναντι του έναν νέο υποψήφιο, είτε από “θερμή” είτε από “κρύα” αγορά. (θερμή αγορά  = οι άνθρωποι που γνωρίζουμε, κρύα αγορά = οι άγνωστοι)

Διαχείριση Αντιρρήσεων Νούμερο 1:

“Πόσα χρήματα κερδίζεις εσύ από αυτό που μου προτείνεις;”

Απάντηση:

Ο λόγος που ρωτάει κάποιος κάτι τέτοιο είναι για να δει εάν αξίζει να ασχοληθεί με αυτό που κάνετε. Πιστεύει από μέσα του ότι αν εσείς βγάζετε πολλά χρήματα, θα μπορέσει και εκείνος να βγάλει πολλά χρήματα.

Φυσικά η πραγματικότητα απέχει πολύ από αυτό. Δεν έχει καμμία σημασία το πόσα βγάζετε εσείς. Μπορεί εσείς να βγάζετε χιλιάδες ευρώ τον μήνα και εκείνος να μην καταφέρει ποτέ να βγάζει τόσα, ή μπορεί εσείς να μην έχετε βγάλει ακόμη χρήματα, παρότι ασχολείστε καιρό και εκείνος να καταφέρει να γίνει από το ίδιο σύστημα εκατομμυριούχος.

Η απάντηση λοιπόν είναι απλή: “Δεν έχει καμμία σημασία το πόσα βγάζω εγώ. Σημασία έχει το πόσα θα καταφέρεις να βγάλεις εσύ. Υπάρχουν συνεργάτες μου που βγάζουν χιλιάδες ευρώ τον μήνα και υπάρχουν άλλοι που ασχολούνται τον ίδιο καιρό και βγάζουν πολύ λιγότερα ή και καθόλου. Από εσένα εξαρτάται πόσα θα βγάλεις αναλόγως το πόσο σοβαρά θα πάρεις αυτήν την επιχείρηση που σου προτείνω. Μπορεί να βγάζεις 10 ευρώ τον μήνα, μπορεί να καταφέρεις να βγάζεις 10.000 ευρώ τον μήνα. Εγώ απλά σου μεταφέρω την πληροφορία και την δυνατότητα που σου δίνει αυτή η επιχείρηση για να το πετύχεις”

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο και το βρήκατε βοηθητικό, μοιραστείτε  το με τους ανθρώπους που πιστεύετε ότι θα τους ενδιαφέρει, μέσω των κουμπιών Share στα Social Media που θα βρείτε κάτω από αυτό το άρθρο.

Επίσης εάν θέλετε να λαμβάνετε απευθείας στο e-mail σας παρόμοια άρθρα, τα οποία θα βοηθάνε εσάς και την ομάδα σας στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας, πατήστε το μπάνερ πάνω δεξιά και εγγραφείτε στο newsletter του blog.

Συνεθείτε μαζί μου στα Social Media (Facebook, Twitter, You Tube, LinkedIn, Pinterest) μέσω των κουμπιών που θα βρείτε στην δεξιά μπάρα του blog, και κάντε like στις fanpage (δεξιά μπάρα) που διατηρώ στο facebook για να λαμβάνετε περισσότερες ενημερώσεις και χρήσιμες πληροφορίες και από αυτά τα Μέσα Κοινωνική Δικτύωσης

Στην επιτυχία σας! 🙂

Ηλίας Γρατσίας